Incaltaminte, Shopping

Cizme UGG Originale

cizme ugg originale

Cizmele Ugg desi nu sunt cele mai frumoase modele de cizme sunt totusi unele dintre cele mai cautate si indragite,tocmai pentru ca sunt comode, calduroase iarna si racoroase vara.

Asta se datoreaza pielii de oaie de calitate din care sunt realizate numita si „cu doua fete” adica este tratata atat pe partea de piele din exterior, cat si pe captuseala de lana din interior.

Materialul din care sunt realizate permite pielii sa respire, iar pielea de oaie este rezistenta la apa in mod natural.

De cand interesul pentru cizmele ugg a crescut semnificativ era normal sa apara si falsurile, unele mai ieftine iar altele la preturi de cizme ugg originale. In prezent mai toate magazinele online de incaltaminte vand cizme ugg si culmea, mai toate sunt originale.

Iata cum poti recunoaste o pereche de cizme Ugg originale!

Logo-ul UGGlogo ugg

cizme ugg false

 

 

 

 

 

 

 

O pereche de cizme originale Ugg Australia au langa emblema de pe spate pe langa literele U G G si simbolul unei marci inregistrate – ®.

Aceste amanunte simple nu iti asigura o pereche de cizme originale pentru ca am vazut multe falsuri ce contin acest simbol. ( foto dreapta )

Inaltimea

Cizmele Ugg classic sunt realizate in doua marimi: scurte „midcalf” si inalte „tall”. Alte variatii de marimi sau peste marimea „tall” nu sunt cizme Ugg originale.

Talpa

talpa cizme ugg
Talpa unei cizme Ugg originale este realizata dintr-o singura bucata si este decorata cu un logo. Grosimea ei are in jur de 1, 30 cm.

 

ugg false

 

 

 

 

 

Codul QR

cod qr uggIn toamna lui 2013, UGG Australia a adaugat un cod QR de securitate cusut pe cizma stanga. Scaneaza cu orice smartphone codul si vei fi redirectionat catre pagina oficiala UGG Australia care va verifica autenticitatea produsului pentru tine.

Made in China

cizmeugg real fals

 

 

 

 

 

 

 

O sa ai o mare surpriza cand o sa afli ca Cizmele Ugg Australia sunt realizate in China, iar pe eticheta lor trebuie sa scrie „Made in China”.

Daca gasesti modele de cizme ugg pe care scrie ca sunt „Made in Australia”… sunt false!

De unde cumper Cizme UGG originale ?

Am cautat special pentru tine cizme ugg in unul din marile magazinele online renumit ca importator de produse originale si am gasit cizme UGG originale

Daca vrei sa cumperi o pereche de cizme UGG originale iata cateva modele:

cizme ugg originale

DETALII / CUMPARA ONLINE

cizme ugg originale

DETALII / CUMPARA ONLINE

ugg originale

DETALII / CUMPARA ONLINEugg-uri originale

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *