Rochii, Shopping

Rochii Sherri Hill – Rochii Elegante de Lux

rochii sherri hill 2016

Rochiile Sherri Hill din colectia 2023 sunt de o frumusete rara si impresioneaza prin divesitatea mare de modele si culori.

Designerul Sherri Hill dedica aceasta colectie hipnotizanta persoanelor cu spirit mereu tanar, iar aceasta se vede in fiecare detaliu al rochiilor, deoarece reusesc sa puna in valoare frumusetea si rafinementul feminin.

Datorita croiului si a materialelor din care sunt confectionate rochiile Sherri Hill au devenit rochii de lux care stabilesc trendul in domeniul rochiilor de ocazie.

Rochiile Sherri Hill de mai jos sunt rochii originale, realizate in America. Alege o rochie Sherri Hill din noua colectia 2023 -2024!

 Rochii de ocazie Sherri Hill

Daca ne dorim rochii de seara pentru ocazii speciale si vrem sa aratam ca vedetele de pe covorul rosu,atunci unul din primele nume care ne vine in minte este cel a designerului american Sherri Hill.

Compania are sediul central in Austin, Texas si a devenit un furnizor important de rochii de lux, fiind o prezenta constanta pe cele mai prestigioase podiumuri din lume.

In cataloagele sale de moda perfect concepute de catre Fadil Berisha, fotograful oficial al Miss Universe, gasim chipuri familiare cum ar fi: Dayana Medoza, Leila Lopes, Alyssa Campanella, Stormi Henley sau Angela Martini.

Dupa cum puteti vedea Sherri Hill este un brand strans legat de concursurile de frumusete, asa ca nu e de mirare ca este peferat de concurentele care participa la concursurile internationale de frumusete.

Rochiile Sherri Hill  sunt sinonime cu norocul. Unele dintre cele mai recente castigatoare in concursurile internationale de miss care au purtat rochii Sherri Hill au fost: Shandi Finnessey, Tara Conner sau Alyssa Campanella.

De-a lungul timpului Sherri Hill a imbracat si multe vedete de pe covorul rosu, cum ar fi: Selena Gomez, Arianna Grande Bella Thorne, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Carrie Underwood, Paris Hilton sau Miranda Lambert.

Sherri Hill este designerul preferat de foarte multe vedete de la Hollywood.Brandul Sherri Hill are aproximativ 1.000 de magazine care vand Rochii Sherri Hill in 30 de tari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *