Horoscop

Horoscop Leu ianuarie 2016

horoscop lunar 2016 leu

In luna ianuarie 2106 nativul din zodia Leu, unul din cele mai dinamice semne din Zodiac va fi capabil sa realizeze toate obiectivele propuse pentru aceasta perioada.
Soarele si Mercur vor juca un rol-cheie in viata reprezentantilor acestei semn zodiacal.

horoscop lunar 2016 leu

Domnitorul necontestat a sferei ceresti, soarele, isi joaca rolul de conducator al acestui semn, ceea ce inseamna ca va influenta in mod pozitiv viata celor din zodia leu.

Pozitia lui Mercur, planeta responsabila pentru infuenta mai putin buna asupra celor nascuti in acest semn, se va schimba in mod dramatic, iar emanatiile sale vor crea o situatie destul de prielnica in afaceri si cariera.

In general luna ianuarie 2016 este o etapa extrem de spectaculoasa si luminoasa pentru leu, care poate culmina prin avansare, promovare in toate domeniile.

Sfera antreprenoriatului si cea de afaceri in luna ianuarie 2016 pentru zodie Leu va fi un teren real de testare. Cu toate acestea, nu va fi un teren”minat” desi, in mod clar va fi la fel de periculos.

Nu se pun la indoiala abilitatile tale de a fi capabil să finalizezi corect si in mod corespunzator doua, trei sau cinci proiecte.
Oamenii din jurul dvs. vor fi surprinsi de cat de multe sunteti capabili sa realizati, iar acest aspect este un element cheie al acestei perioade de inceput de an.

Este foarte probabil ca in urmatoarele luni oameni vor astepta aceleasi rezultate bune de la tine, obtinute in luna ianuarie.Se recomanda insa prudenta si in acelasi timp va trebui sa te limitezi, pentru a evita eventuale probleme in viitor.

In luna ianuarie veti avea nevoie sa gasiti un echilibru fin intre capacitatea de munca si rezultate. Desigur, aceasta va fi mult mai usor pentru cei care sunt pe cont propriu, pentru ca nu trebuie sa raporteze nimanui rezultatele obtinute.

In ceea ce priveste relatiile personale in aceasta perioada, situatia va fi un pic mai delicata.
Este de fapt foarte dificil de prezis ce se va intampla cu nativii din zodia leu in luna ianuarie 2016, pentru ca obiectele ceresti ale sistemului solar se afla intr-o combinatie destul de neobisnuita, acestia sunt nevoiti sa se adapteze la situatie.

Sfera relatiilor personale este putin probabil sa fie la fel de dinamica si spectaculoasa in comparatie cu zona profesionala si de afaceri.
Cu toate acestea luna ianuarie este un moment bun pentru o vacanta, unde cu siguranta experientele de neuitat sunt garantate.

Se recomanda mai multa atentie in relatia de cuplu / familie, acest lucru va ajuta la rezolvarea eventualelor probleme aparute si va mentine armonia in familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *