Cosmetice, Parfumuri, Shopping

Parfum Alien Thierry Mugler

alien thierry mugler

Alien de Thierry Mugler este un parfum floral oriental care nu poate trece neobservat. Aceste parfumuri unice si originale, asa cum sunt numite parfumurile Thierry Mugler, sunt create de un stilist francez ce cauta inspiratie in lumi fantastice si creaturi mitice.

Pentru creare parfumului Alien, Thierry Mugler renunta la prospetimea de citrice atat de comuna in parfumurile construite in format piramidal.

Parfumul Alien merge direct la senzatiile calde si interesante cu un indiciu de suc de struguri si note seducatoare de iasomie sambac. Aceasta materie prima utilizeaza toate straturile compozitiei si aproape devine un parfum soliflor de iasomie.

parfum alien thierry mugler

Parfum Alien Thierry Mugler Pret: 249 lei ( 60 ml )

DETALII / CUMPARA ONLINE

Alien este un parfum foarte original, unic, diferit si sexy, numele sau nu ar putea fi mai adecvat. Fuzionarea cu notele naturale, cum ar fi note de iasomie, provoca un efect evocator si curios. Acest efect aproape deranjant este distractiv si interesant pentru cele mai multe persoane care au incercat parfumul Alien.

Unii vad acest parfum ca o potiune de puteri magice. Un parfum care se joaca cu conceptele de traditie si futurism, natura si tehnologie, misticism si ispita.

Notele de Varf: Pe partea de sus a piramidei olfactive sunt notele maiestuoase si cremoase de iasomie indiana. Acest lucru inseamna ca primul impact va fi de un parfum incredibil de floral. Iasomia stabileste tonul pentru o mare parte a evolutiei sale aromatice. Mugler ofera un excelent parfum: exotic, inspirat, cald si afrodisiac.

Note de Mijloc: Notele de mijloc ale acestui parfum sunt filtrate de cashmeran, un ingredient sintetic al carui miros este legat de mosc si padure oferind astfel un miros complet ce lumineaza fundalul compozitiei.

note parfum alien
Note de baza:Parfumul este construit ca un afrodisiac. Notele de ambra îi confera acestui parfum un caracter cald si confortabil, prin natura sa dulce, creand astfel un parfum fascinant si misterios.

Si daca exista ceva la fel de sclipitor ca numele acestui parfum, atunci aceasta este sticla parfumului Alien. Actionand ca o piatra pretioasa cu fete sculptate si culoare de ametist, formele sale sunt ca un artefact extraterestru ciudat cu o inscriptie verticala ce contine numele sau.

Daca iti plac parfumurile intense, ametitoare, misterioase, atunci iti recomandam sa incerci Alien by Thierry Mugler.

Parfum Alien liqueur de parfum Thierry Mugler

Pentru cei care gasesc originalul prea dulce sau pentru cei care vor sa incerce o alternativa care ia din adn-ul lui Angel, aceasta este parfumul Alien liqueur de parfum, nu este tonifiat jos în sine, ci mai degraba reechilibrat.

Rezonanta de note lemnoase, chihlimbar cu migdale da nastere unei noi ere care transcende bogatia nebanuita si senzualitatea parfumului Alien.

Parfum Alien liqueur de parfum Thierry Mugler

parfum alien femei
Alien liqueur de parfum -PRET: 189 lei

VEZI DETALII / CUMPARA ONLINE

Pretul apartine variantei de 30 ml,

Alien Liqueur de Parfum de Thierry Mugler este un parfum Oriental Lemnos de dama. Alien Liqueur de Parfum a fost lansat in 2013.

Notele de varf sunt iasomie Sambac si note florale

Notele de mijloc sunt migdale si cashmeran

Notele de baza sunt note lemnoase si ambra

Elixirul este captat intr-o sticluta eleganta de lux .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *