Haine, Shopping

Bluze tip ie din bumbac

O ie brodata este o piesa obligatorie in garderoba oricarei femei.Fara nici o legatura directa cu portul popular, ia este un obiect vestimentar in tendinte ,pe care o putem asorta cu o fusta, o pereche de pantaloni sau pur si simplu cu o pereche de cizme si o curea.

O ie brodata va atrage intotdeauna atentia atat prin unicitatea sa, dar si prin elementele de design care o fac extrem de actuala.

Bluza tip ie brodata din bumbac te va scoate intotdeauna din anonimat, fiind un element de autenticitate si calitate, caracteristici intalnite din ce in ce mai rar la majoritatea produselor actuale.

Ce pret are ia traditional romaneasca din panza topita ? 

O ie brodata manual din panza topita se realizeaza in 2-3 saptamani, munca depusa fiind una extrem de solicitanta prin nivelul de detaliu si acurateatea cu care trebuie lucrat fiecare centimetru a modelului ales.

Pretul la modelele de este undeva intre 400 si 600 lei.

Noi am ales 16 modele de ie traditionala mai ieftine realizate din bumbac, cu preturi intre 100 si 120 lei.

Modele de ie din bumbac  de mai jos se pot comanda de aici: >> 

O ie brodata presupune o croiala dreapta in talie, cu manecile largi, fiind un articol extrem de lejer si comod de purtat.Reglarea latimii acesteia intre umeri, respectiv a lungimii manecilor se face prin intermediul jnururilor puse la nivelul gatului si a mainilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *