Fashion, Street Fashion

Ce rochii au purtat vedetele la premiera „Star Wars”

Actrita Gwendoline Christie

Prezente la premiera ” Star Wars – Trezirea Fortei” care a avut loc la Los Angeles vedetele au facut spectacol pe covorul rosu cu rochiile lor elegante.

De pe covorul rosu de la priemera nu au lipsit Lupita Nyong’o, Katherine McNamara, Maria Menounos,Elizabeth Banks sau Daisy Ridley.

Actrita Gwendoline Christie

Gwendoline Christie actrita din ”Game of Thrones” dar si unul din modelele prezentarilor de moda ale designerului Vivienne Westwood, a purtat la aceasta premiera o rochie alba putin excentrica care o defineste in totalitate.

Ana

Actrita de origine mexicana Ana De La Reguera vedeta de telenovele a purtat o rochie rosie cu un decolteu generos reusind astfel sa atraga privirile tuturor.

Actrita Lupita Nyong

Lupita Nyong’ starul de origine mexico-keniana pe care am admirat-o in pelicula ”12 ani de Sclavie” a pasit pe covorul rosu intr-o rochie stralucitoare superba semnata de Alexandre Vauthier.

Actrita Elizabeth Banks

Elizabeth Banks cunoscuta pentru roluri ca Betty Brant din seria de filme Spider-Man,a venit la acesta premiera intr-o rochie fara maneci cu imprimeu floral care i se potriveste de minune.

Actrita Daisy Ridley

La numai 23 de ani actrita britanica Daisy Ridley a pasit pe covorul rosu intr-o rochie alba creata de casa de moda Chloe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *