Ceasuri, Shopping

Ceasuri de dama Guess originale

ceasuri dama guess

Guess a devenit un brand international de succes in industria ceasurilor odata cu prima colectie de ceasuri Guess lansata in anul 1983.

Pentru ca succesul a venit aprope instantaneu,marca a decis sa intre pe piata de ceasuri de lux pentru a face fata concurentilor cum ar fi Calvin Klein si Diesel.

Brandul Guess este sexy si aventuros, un amestec fermecator de stil european cu spiritul american. De-a lungul anilor Guess a continuat sa produca ceasuri cu stil si de buna calitate.

Principala caracteristica si cea mai importanta prin care se remarca ceasurile Guess in comparatie cu alte marci de ceasuri de lux sunt preturile lor accesibile.

Ceasurile de dama guess sunt feminine, inovatoare si elegante. Bijuteriile incorporate in aceste ceasuri le adauga un farmec aparte.

Va propunem 9 modele de ceasuri de dama Guess la preturi avantajoase, disponibile in unul dintre cele mai mari magazine online din Romania.

ceasuri dama guess

Ceas Dama Guess W16577

PRET: 419 lei

Ceas de dama Guess cu mecanism quartz si display analog cu geam mineral. Ceasul are carcasa rotunda din otel inoxidabil, accesorizata cu cristale. Bratara din silicon se inchide cu catarama si are latimea de 20 mm.

Ceas Dama Guess Mini Exec 

PRET: 799 lei

Ceas de dama Guess, cu mecanism quartz si display analog. Carcasa rotunda si bratara din otel inoxidabil. Sistem de inchidere cu clips. Functii: ora, minut, secunda. Produsul este livrat impreuna cu manualul de utiizare si certificatul de garantie.

Ceas Dama Guess Mini Prism 

PRET: 599 lei

Ceas Guess de dama personalizat cu logo, cu display analog si carcasa rotunda si bratara din otel inoxidabil. Ceasul se inchide cu clips si are geam din cristal mineral. Functii: ora, minut, secunda, data.

Ceas de Dama Guess Dazzler 

PRET: 909 lei

Cu siguranta o asa iesi in evidenta cu acest geas de dama Guess, cu mecanism quartz si display analog. Ceasul are geam mineral si bratara din otel inoxidabil. Un ceas deosebit de elegant !

 Ceas Dama Guess Whisper 

PRET: 619 lei

Ceas de dama Guess cu bratara din piele si ctarama. Ceasul are carcasa rotunda din otel inoxidabil si display analog cu geam mineral. Latime bratara: 16 mm, Lungime bratara: 190 mm. Functii: ora, minut, secunda. Ceasul este livrat impreuna cu certificatul de garantie.

Ceas Guess Mini Sunrise

PRET: 894

Ceas de dama cu mecanism quartz si display analog. Diametru carcasa 36 mm. Etanseitate: 5 ATM. Ceasul are sistem de inchidere cu clips. rodusul este livrat impreuna cu manualul de utiizare si certificatul de garantie.

Ceas Guess Mini Sunrise L1

PRET: 779 lei

Ceas de dama cu mecanism quartz si display analog. Carcasa rotunda si bratara din otel inoxidabil. Ceasul are sistem de inchidere cu clips. Ceasul este livrat impreuna cu certificatul de garantie.

Ceas Dama Guess Mini Plugged 

PRET: 769 lei

Un ceas deosebit de frumos cu bratara din otel inoxidabil si sistem de inchidere cu clips. Diametru carcasa 36 mm. Grosime carcasa 21 mm. Lungime bratara 190 mm. Garantie 2 ani !

Ceas Dama Guess Mini Mod

PRET: 609 lei

Ceas Dama Guess personalizat cu logo. Functii: ora, minut, secunda. Ceasul este livrat impreuna cu manualul de utiizare si certificatul de garantie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *