Costume de Baie, Shopping

Costume de baie cu push-up

costum baie push up

Costumele de baie cu push-up din acest sezon sunt frumoase, senzuale dar si moderne. Modelele de costume de baie cu push-up, sunt pe val in vara aceasta. Se poarta costumele de baie in doua piese, viu colorate, perfecte pentru vara 2022.

Mai jos va propunem 12 modele de costume de baie cu push-up. Click pe poze pentru a afla mai multe detalii despre fiecare produs in parte.

Costum de baie din doua piese cu bust buretat cu push-up detasabil, bretele ajustabile care se leaga la spate. Slipul este normal cu imprimeu floral si sutienul prezinta aplicatie florala din tul. Costum de baie din doua piese din material elastic si fin cu imprimeuri florale si aplicatii florale. Are slip normal, bust buretat si bretele ajustabile.

Costum de baie din doua piese cu bust buretat cu push-up detasabil, bretele ajustabile care se leaga la spate. Slipul este normal cu imprimeu si sutienul prezinta accesoriu metalic. Costum de baie din doua piese. Sutienul are burete detasabil si bust buretat, cu push-up. Material elastic si fin, slip normal, accesoriu metalic, are imprimeu si bretele ajustabile detasabile.

Click pe poze pentru detalii si pret.

Costum de baie din doua piese cu bust buretat, bretele ajustabile. Sutienul se inchide la spate cu o catarama metalica. Slipul este brazilian, cu o cusatura pe mijloc in spate, iar sutienul are brosa cu pietre strass detasabila. Costum de baie din doua piese cu bust buretat cu push-up detasabil, bretele ajustabile care se leaga la spate. Slipul este normal cu imprimeu floral si sutienul prezinta aplicatie florala din tul.

Costum de baie din 2 piese, buretat cu push-up detasabil, cu slip brazilian. Sutienul, accesorizat cu scris si aplicatii florale, se leaga la spate si are bretele ajustabile si detasabile. Are logo cu sclipici aplicat. Slipul este brazilian si ajustabil. Vei arata incredibil intr-un astfel de costum vara aceasta!

Costum de baie din doua piese cu bust buretat cu push-up nedetasabil, bretele ajustabile, detasabile doar in spate. Sutienul se inchide la spate cu o catarama metalica. Slipul este normal, iar sutienul are o fundita cusuta. Costum de baie din doua piese cu bust buretat, bretele ajustabile. Sutienul se inchide la spate cu o catarama metalica. Slipul este normal, iar sutienul are brosa cu pietre strass detasabila.

Costum de baie din doua piese, cu slip normal si bretele ajustabile si detasabile la sutien. Are imprimeu floral si este accesorizat cu franjuri. Bustul este buretat cu push-up detasabil. Se leaga la spate. Costum de baie din doua piese, cu slip normal si bretele ajustabile si detasabile la sutien. Are imprimeu floral si este accesorizat cu franjuri. Bustul este buretat cu push-up detasabil. Se leaga la spate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *