Dieta Disociata, Diete

Dieta Disociata 7 Zile

Dieta Disociata 7 Zile

Eficienta, sanatoasa si rapida, dieta disociata pe 7 zile te va face sa slabesti 5 kg pe saptamana.Intr-o astfel de dieta trebuie sa mananci alimente dintr-o singura categorie pe zi.

Dieta Disociata 7 Zile

Dieta disociata este aleasa de majoritatea celor care vor sa scape de kg. in plus presupune un regim alimentar lejer permitandu-ti sa consumi cat doresti din alimentele ce se incadreaza in categria din acea zi.

Un exemplu de dieta disociata pe 7 zile, este urmatorul:

Luni:

Este recomandat sa consumati lactate, sub forma de branza de vaci, iaurturi usoare, telemea, cascaval, lapte dulce.

Marti:

Este de preferat sa mancati legume, sub diverse forme; crude, la gratar, in supe, fierte.
Salata este recomandata, mai ales in perioada verii, fiind o adevarata sursa de sanatate pentru organism.

Miercuri:

Este ziua in care puteti consuma carne, in orice cantitate. Puteti alege intre carnea de pui si cea de vita, dar trebuie evitata cu desavarsire carnea de porc.

Joi:

Este ziua fructelor. Puteti consuma orice fruct doriti, insa nu abuzati de banane. Nu va ingrijorati nu o sa va simtiti slabiti deoarece aveti o baza nutritiva din ziua precedenta.

Vineri:

Este recomandat sa consumati peste fiert sau la gratar, dar in niciun caz prajit.

In weekend puteti alege cate o categorie alimentara care v-a placut cel mai mult. Meniul de sambata trebuie sa fie diferit de cel de duminica. Nu consumati in zile consecutive aceasi categorie de produse.

Dieta disociata pe 7 zile este usor de tinut, fara sa aiba efecte adverse. Este insa de mentionat ca in timpul dietei trebuie sa se consume o cantitate crescuta de apa, sunt interzise alimentele prajite sau bauturile carbogazoase.

Atentie !

Dietele si sfaturile prezentate pe acest site nu reprezinta servicii medicale si nu inlocuiesc recomandarile medicului. In orice problema de sanatate ce necesita un diagnostic sau tratament medical, va recomandam sa apelati la servicii medicale specializate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *