Aparate Ingrijire Personala, Frumusete

Epilator IPL Philips Lumea SC2008

philips lumea sc2008

Epilarea cu ajutorul IPL (Lumina Intens Pulsanta) este una din cele mai moderne si blande tehnologii cunoscute in prezent pentru indepartarea firului de par si constituie cea mai la indemana metoda de epilare definitiva acasa.

Impulsurile luminoase actioneaza asupra firelor de par, stimuland astfel foliculii sa intre in faza de latenta.Firul de par cade natural, iar cresterea lui e inhibata.

Rezultatele vizibile apar după 4-6 tratamente repetate o dată la 15 zile, după care vei avea nevoie de epilare din ce in ce mai rar.Aceasta tehnologie este folosita in mai toate saloanele de infrumusetare.

Nu se poate folosi un aparat de epilat Philips Lumea pentru indepartarea parului de pe fata daca nu aveti un accesoriu specific pentru acest scop.

Pentru zona inghinala exista de asemenea modele doatate cu un accesoriu special pentru a elimina eficient parul din acea zona a corpului.Aceste accesorii au anumite filtre optice care va permit o epilare mult mai sigura.

Unul dintre cele mai sigure epilatoare ipl din gama Lumea este modelul Philips Lumea SC2008, acest model este dotat cu accesorii speciale pentru zona fetei si inghinala.

philips lumea sc2008

Pret: 2.436 lei

Philips Lumea SC2008 actioneaza delicat fara durere, astfel incat este ideal pentru utilizare in zone sensibile ale corpului.Lampa nu se schimba avand peste 140.000 de impulsuri luminoase.

Epilatorul ipl Philips Lumea SC2008 este usor de folosit, pentru ca functioneaza fara fir si nu are componente pe care trebuie sa le inlocuiesti pe parcurs.Acest epilaor ipl nu necesita geluri sau creme, deci nu vei avea costuri suplimentare.

Epilatorul este doatat cu accesorii suplimentare special concepute pentru zonele delicate, care necesita mai multa delicatete, fata si zona inghinala.

accesoriu-zona-inghinala

 

 

 

Accesoriu special pentru zona inghinala

accesoriu-fata

 

 

Accesoriu special pentru fata

Philips Lumea SC2008 este adaptabil tipului tau da piele, deoarece poti regla intensitatea lumini pulsante ( 5 nivele )

Care sunt riscurile / dezavantajele

Philips lumea IPL nu actioneaza asupra parului blond.
Efectele secundare sunt minime: roseata pe zona unde actioneaza si umflarea temporara a pielii.

Avantaje:

Tratamentul este nedureros, rapid şi convenabil
Scapi de foliculită
Acopera suprafete mari
Poate fi folosit atât de femei, cât şi de bărbaţi

Philips Lumea utilizeaza pulsatii delicate de lumina la radacina firului de par, drept urmare, cantitatea de par de pe corp se reduce in mod gradual.Repetarea tratamentului va lasa pielea frumoasa si fara par, fina la atingere.Philips Lumea utilizeaza o tehnologia numita IPL, derivata din tehnologia utilizata in saloanele profesionale de frumusete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *