Geci Dama, Haine

Geci Moncler Dama

geaca moncler alba

O geaca Moncler este un must have in randul celor care se respecta. Pentru ca este o geaca de firma, de la un brand de lux, pretul variaza intre 750 si 1800 de euro pentru o geaca Moncler originala.

Daca esti in cautarea unui geci de firma,calduroasa si de calitate, iata cateva propuneri de geci Moncler originale.

Geaca alba Moncler

geaca alba moncler

Pret: 6.835 lei

CUMPARA DIN MAGAZIN

Marca Moncler și-a început ascensiunea în 1952 sub domnia lui René Ramillon. Numele de Moncler este de fapt o abreviere a locului său de naștere, orașul alpin Monestier-de-Clermont. Marca a fost relansata in 2003 de catre Neiman Marcus si a devenit in curand unul dintre cele mai populare branduri de lux din lume.

Geaca Dama Moncler

geaca dama moncler

Pret: 3.554 lei

Sinonim cu jacheta grosa de iarna, marca Moncler si-a extins productia de imbracaminte de la geci de iarna, pana la jachete usoare de primavara si incaltaminte versatila. Moncler a fost prima companie care a dezvoltat echipamente specifice pentru condiții de altitudine ridicată.

Geaca Moncler

geaca moncler

Pret: 11.184 lei

Moncler oferă o gama variata de articole vestimentare,cum ar fi: veste si jachete Moncler, cardigane si multe altele in stiluri si culori sofisticate. Mai presus de toate, aceste articole vestimentare, sunt mai mult decat o simpla jacheta. Geaca moncler este un simbol al designului, elegantei și tendintei.

Geaca de puf Moncler

geaca puf moncler

Pret: 4.012

Moncler folosește numai materiale de cea mai buna calitate, astfel incat aceste geci Moncler, nu numai că ai vor tine de cald, dar vor arata si foarte trendy. Gecile marca Moncler sunt renumite pentru calitatea exceptionala pe care o ofera.

Geaca rosie Moncler

geaca moncler rosie

Pret:3.911

CUMPARA DIN MAGAZIN

Aceastea au fost propunerile noastre in materie de geci de dama Moncler. Alege modelul preferat si trimite comanda acum! Brandul Moncler ne ofera o gama variata de imbracaminte, inclusiv geci dama Moncler , jachete Moncler pentru Barbati, dar și geci Moncler pentru copiii.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *