Genti, Shopping

Genti dama fendi originale

geanta fendi dot com

Gentile si posetele de dama sunt cele mai importante accesorii pentru o femeie si definesc aspectul si personalitatea fiecareia dintre noi.

Geanta este un accesoriu estetic dar si functional si este este accesoriul unde isi gasec locul toate obiectele utilizate in timpul zilei: telefon, chei, ochelari, agenda….etc.

Gentile de dama Fendi ocupa un loc fruntas printre accesoriile favorite ale celebritatilor de la Hollywood. Paris Hilton, Madonna, Jessica Simpson,Cameron Díaz, Kim Kardashian sau Sarah Jessica Parker sunt cateva dintre femeile celebre de la Hollywood care au in garderoba lor genti Fendi pe care pur si simplu le adora.

Iata cateva modele de genti elegante de lux marca Fendi disponibile si in magazinele online din Romania.

Gentile pot fi cumparate online, alege modelul si trimite comanda !

Un model foarte elegant de geanta de la Fendi este geanta Fendi 2Jours Elite

genti dama fendi

DETALII / CUMPARA ONLINE

Fendi 2Jours Elite este o geanta de lux super minimalista, dar plina de farmec. Toujours inseamna intotdeauna si este o geanta ce simbolizeaza un stil clasic si elegant. Sarah Jessica Parker sau Olivia Pallermo sunt printre celebritatile din lumea modei care defileaza cu gentile 2 Jours.

Cea mai noua creatie in materie de genti de la Fendi este modelul botezat „Fendi dot com

Dupa ce a lansat o serie de modele de genti clasice si practice, cum ar fi modelul Fendi 2Jours, iata ca acum casa de moda italiana ne face o alta propunere inedita si ne aduce in atentie geanta „botezata” DotCom ( .com )

geanta fendi dot com

Si acest model de geanta Fendi din ultima colectie poate fi cumparat online accesand linkul de mai jos.

DETALII / CUMPARA ONLINE

Renumita casa de moda italiana a folosit de-a lungul timpului in creatiile sale diverse materiale extravagante, cum ar fi pielea de miel sau de crocodil.

Un alt model celebru este geanta Fendi 3Jours Mini Dolce

geanta fendi 3Jours

DETALII / CUMPARA ONLINE

Acesta geanta este una din preferatele mele. Designul minimalist, materialul si culorile folosite la aceste accesorii uimitoare, reusesc sa satisfaca si cele mai sofisticate gusturi in materie de genti de lux pentru femei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *