Pentru Copii, Shopping

Ghiozdane Herlitz pentru fete si baieti

ghiozdan echipat

Ne desparte putin timp pana scolile isi vor deschide din nou portile pentru a primi copiii in noul an scolar.Emotia primului sunet de clopotel este traita intens atat de elevii dar si de parinti.

Cum alegem ghiozdanul pentru copilul nostru?

Intre dorintele copilului, de la culoarea preferata si personajul preferat din desene animate care este imprimat pe ghiozdan,exista binenteles si necesitatea de a cumpara un obiect util, adecvat pentru fizionomia copilului, unde parintele este cel care trebuia sa aiba ultimul cuvant.

De regula fiecare inceput de an scolar inseamna si sume considerabile de bani cheltuite pentru a-i asigura copilului tot ce are nevoie pentru scoala.Pentru ca piata rechizitelor scolare s-a dezvoltat atat de mult in ultima perioada, acum ii poti cumpara copilului tau un ghiozdan nou-nou de calitate superioara la un pret bun.

Incepe scoala si inca nu ai ales inca ghiozdanul ?Nici o problema,v-am pregatit o serie de modele de ghiozdane echipate si neechipate de calitate marca Herlitz, ghiozdane care se pot cumpara online prin intermediul aceste pagini.Comanda Acum si beneficiezi de Livrare Rapida!

Ghiozdan ergonomic Herlitz, Mini Princess

ghiozdan herlitz

Pret: 190 lei

DETALII / CUMPARA ONLINE

Ghiozdan ergonomic de calitate superioara,recomandat pentru clasele 0 – I cu imprimeusi aplicatie de sclipici.Perna spate ergonomica din spuma cu memorie, suprafata de contact ce permite trecerea aerului, bretele de umar ajustabile.Material reflectorizant 3M pe partea frontala, pe buzunarele laterale si pe curele.

Ghiozdanul are buzunare laterale si frontal cu inchidere cu fermoar.Compartiment principal cu 1 separator pentru carti; baza cauciucata ce protejeaza la umezeala.Inchidere cu fermoar; realizat din polyester, nu patrunde apa.Greutate 700 g; dimensiuni: inaltime 34,5 cm, latime 32 cm, adancime 19 cm; volum 7 l.

Ghiozdan ergonomic Herlitz, Mini Astronaut

ghiozdan herlitz baieti

Pret: 185 lei

DETALII / CUMPARA ONLINE

Ghiozdan Herlitz din poliester, inchidere cu fermoar, spate buretat ergonomic, material reflectorizant 3M, model Astronaut.

Ghiozdan ergonomic echipat Herlitz, Midi Miss Pretty

ghiozdan echipat

Pret: 264 lei

DETALII / CUMPARA ONLINE

Ghiozdan Herlitz cu spate ergonomic si de aerisire.Ghiozdanul aplicatii material reflectorizant 3M, inchidere cu clapa, baza din plastic stabila, buzunare laterale cu fermoar, buzunar frontal cu fermoar, compartiment principal cu spatiu separat pentru carti, buzunar interior cu fermoar, broderie lucioasa, volum 13l.Ghiozdanul este echipat cu sac sport cu vetilatie, penar 16 piese, model Midi Plus Miss Pretty.

Ghiozdan Herlitz Smart Chase 

ghiozdan herlitz baieti

Pret: 211 lei

DETALII / CUMPARA ONLINE

Ghiozdan ergonomic de calitate superioara,recomandat pentru clasele 0 – II cu imprimeu cu aplicatie de cauciuc 3D.Perna spate ergonomica din spuma cu memorie, suprafata de contact ce permite trecerea aerului, bretele de umar ajustabile.Material reflectorizant 3M pe partea frontala, pe buzunarele laterale si pe curele.

Ghiozdanul are buzunare laterale cu scai si buzunar frontal cu fermoar.Compartiment principal cu 1 separator pentru carti; baza din plastic tare ce protejeaza la umezeala.Sistem de inchidere cu clapeta; realizat din polyester, nu patrunde apa.Greutate 900 g; dimensiuni: inaltime 38 cm, latime 30 cm, adancime 21 cm; volum 13 l.

Ghiozdan ergonomic Herlitz Butterfly echipat

ghiozdan echipat

Pret:508 lei

DETALII / CUMPARA ONLINE

Ghiozdan ergonomic cu sistem de reglare a inaltimii spatelui, design cu aplicatie de cauciuc.Recomandat de la clasa a II-a.Ghiozdanul este echipat cu penar echipat cu 16 piese, geanta de sport desing nou, suport plastic pentru organizare interioara.Este un ghiozdan de calitate superioara, cu perna spate ergonomica din spuma cu memorie.

Sistem ergoActive de reglare pe inaltime in 3 trepte ce se pot ajusta odata cu cresterea copilului.Material reflectorizant 3M pe partea frontala, pe buzunarele laterale si pe curele.Buzunare laterale inalte cu fermoar, compartiment principal cu 1 separator, compartiment plastic tare detasabil.Sistem de inchidere magnetic ‘Smart Lock’; realizat din polyester, nu patrunde apa

Greutate gol 1 Kg; dimensiuni: inaltime 41 cm, latime 28 cm, adancime 20 cm; volum 18 l.Baza din plastic tare ce protejeaza la umezeala, curea de piept si curea pentru solduri captusita si detasabila.

Ghiozdan Herlitz Sporti Plus Cat echipat

 ghiozdan fete echipat

Pret: 428 lei

DETALII / CUMPARA ONLINE

Ghiozdan ergonomic echipat de calitate superioara, realizat din materiale fluorescente si reflexive in culori moderne, are desen cu aplicatie de sclipici.Recomandat pentru clasele I – IV.Ghiozdanul este echipat cu penar etui triunghiular, penar echipat cu 16 piese si sac de sport.Perna spate ergonomica din spuma cu memorie, dubla ajustare a bretelelor de umar, curea pentru piept.Greutate 1,1 Kg; dimensiuni: inaltime 38 cm, latime 36 cm, adancime 22 cm; volum 13,5 l.

Ghiozdan Herlitz Midi Plus Truck echipat

ghiozdan echipat baieti

Pret: 307 lei

DETALII / CUMPARA ONLINE

Ghiozdan ergonomic de calitate superioara, cu imprimeu cu aplicatie de cauciuc 3D.Ghiozdanul este echipat cu penar etui rotund, penar echipat cu 16 piese si sac de sport.Perna spate ergonomica din spuma cu memorie, suprafata de contact ce permite trecerea aerului, bretele de umar ajustabile.
Material reflectorizant 3M pe partea frontala, pe buzunarele laterale si pe curele.

Compartiment principal cu separator pentru carti; baza din plastic tare ce protejeaza la umezeala.Sistem de inchidere cu clapeta; realizat din polyester, nu patrunde apa.Greutate 900 g; dimensiuni: inaltime 38 cm, latime 30 cm, adancime 21 cm; volum 13 l.

Ghiozdan ergonomic Herlitz Midi Plus Miss Pretty echipat

ghiozdan echipat

Pret: 356 lei

DETALII / CUMPARA ONLINE

Ghiozdan ergonomic echipat de calitate superioara, cu imprimeu cu aplicatie de sclipici.Echipat cu penar etui triunghiular, penar echipat cu 16 piese si sac de sport.Perna spate ergonomica din spuma cu memorie, suprafata de contact ce permite trecerea aerului, bretele de umar ajustabile.Greutate 980 g; dimensiuni: inaltime 38 cm, latime 37 cm, adancime 22 cm; volum 13 l.Recomandat pentru clasele I – IV.

 ghiozdan.

Pret: 382 lei

DETALII / CUMPARA ONLINE

Ghiozdan din poliester model Sporti Plus Splash.Ghiozdanul are spate ergonomic cu captuseala lombara si sistem de aerisire.Dimensiune 36 x 38 x 22 cm,Inchidere magnetica Smart Lock,Curea toracica,Insigna de cauciuc 3D.Buzunare laterale cu fermoar,Buzunar frontal cu fermoar.

Ghiozdan Herlitz Echipat

Pret: 442 lei

DETALII / CUMPARA ONLINE

Ghiozdan din poliester model echipat motion plus Stars.Concept ergonomic inovator marca ergoActive.Sistem cu bretele pe spate mobile si reglabile.
Curea pentru torace detasabila, Curea pentru solduri captusita. Dimensiuni: 41 x 28 x 20 cm.Inchidere magnetica.Material reflectorizant 3M .Insigna de cauciuc model 3D.Spate ergonomic respirabil.

Penare Herlitz echipate complet 20 {5659ca7623e21baa1a9d647e81f5b7ceaeabd3fba98687dd66bb1d6794e020b6} Reducere !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *