Berbec, Horoscop

Horoscop Berbec Ianuarie 2016

horoscop berbec

Pentru zodia Berbec luna ianuarie 2016 va fi o perioada extrem de favorabila.De remarcat faptul ca Marte, care in mod traditional actioneaza si este ca un patron pentru Berbec, va consolida in mod repetat emanatiile sale asupra acestei zodi.horoscop berbec

Cu toate acestea, in pofida tuturor vestilor pozitive, luna ianuarie va fi o luna in care te vei bucura de lucrurile marunte, fara de care din pacate nu se pot obtine rezultate semnificative.

Nativul din zodia berbec trebuie sa acorde o atentie sporita pe latura de sentimente si emotionala, asta deoarece Venus, care se afla in pozitia sa normala, este responsabil de latura sentimentala a celor nascuti sub acest semn zodiacal.

Este greu de spus ce pozitie va adopta Saturn.De obicei saturn are efecte negative asupra vietii celor nascuti sub acest semn, dar totusi in aceasta luna de inceput de an influenta lui saturn asupra berbecilor va fi protejata aproape complet de soare, astfel incat intrebarea, sa spunem, ramane deschisa.

In ceea ce priveste viata profesionala, Berbecul nu are nici un motiv sa se teama in ianuarie 2016.Din contra acestia se vor bucura de o pauza binemeritata la locul de munca pentru aproape o treime din luna.

Este important sa ne amintim ca Mercur va fi de partea noastra si are un impact foarte pozitiv asupra mediului de afaceri si carierei.

Cu toate acestea, este de remarcat faptul ca persoanele care lucreaza pentru altcineva si nu ocupa functii de conducere, cel mai probabil nu vor observa mai nimic neobisnuit.Pentru ei luna ianuarie nu va aduce schimbari semnificative ci doar se vor confrunta cu rutina de zi cu zi.

La locul de munca va fi o perioada mai lenta care probabil iti permite sa faci cea ce este cu adevarat important pentru tine, mult mai important decat norma zilnica sau raportul lunar pentru compania ta.

Horoscop Dragoste Berbec – Ianuarie 2016horoscop dragoste

La inceputul acestei an exista un pic de agitatie in sfera sentimentala si nu vei tolera comenzi sau limitari din partea partenerului, care incearca sa se impuna in fata ta.

Libertatea de exprimare si libertatea de a actiona este ceea ce ai nevoie pentru a raspunde la provocarile aparute in aceasta perioada, cu toate acestea, partenerul dumneavoastra poate sa va priveasca oarecum confuz si chiar sa va acuze de infidelitate.

Implinire in dragoste si in sfera sexuala este foarte importanta in ianuarie 2016 si va trebui sa elimini eventualele problemele aparute intre tine si partenerul tau.

Vrei sa fi iubit cu toata inima nu sa ramai suparat pe partea opusa a patului.

Nu lasa problemele mici si aroganta sa se interpuna in relatia voastra din această luna, incearca sa fi spontan in dragoste si actioneaza cu pasiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *