Horoscop

Horoscop Capricorn ianuarie 2016

Pentru Zodia Capricorn luna ianuarie 2016 va fi o perioada destul de confuza si este puțin probabil sa va aducă performanțe deosebite, fie în ceea ce privește sfera profesionala dar si „viața amoroasă.”

horoscop capricorn

Saturn, planeta guvernanta a acestui semn, isi joacă rolul de „lider” al semnelor de pamant si este în măsură sa protejeze pe deplin emanațiile negative ale lui Jupiter.

O astfel de poziție a obiectelor cerești va aduce „pace și liniște” parțială în următoarea perioada.În ianuarie 2016 capricornul este puțin probabil să ia decizii cu adevărat importante și fundamentale in sfera profesionala.

Deși nu este nevoie să schimbi ceva radical sau să acționezi prea repede, eforturile tale nu vor fi apreciate pe deplin și riscați angajarea în „afaceri fantoma”.

Chiar dacă aveți planuri mari care necesită punerea în aplicare imediată, lasa-le deoparte pentru vremuri mai bune.

Fiti reținut și încercați să nu va implicati în orice tip de aventură financiară,consecințele pot fi dezastruoase, fie personal pentru tine sau pentru afacerea ta.

Capricornul este indicat să se abțină de la semnarea de contracte in aceasta perioada de inceput de an, în caz contrar ar putea cădea într-o capcană.

În „sfera amoroasa” lucrurile vor fi bune si lipsite de evenimente.Relațiile actuale cu cei apropiati se vor dezvolta armonios, deși ușor mai lent decât vă așteptați.

În ciuda faptului că vor fi puține progrese semnificative în această perioada, nu trebuie să confundăm acesta liniste cu o perioada de stagnare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *