Horoscop

Horoscop Fecioara ianuarie 2016

In luna ianuarie 2016 cei din zodia Fecioara vor avea parte de o multime de momente de neuitat, momente legate in mare parte de sfera profesionala.horoscop lunar fecioara

Mercur,planeta care joaca in mod traditional rolul unei planete-conducator al acestui semn, isi va intensifica activitatea, iar acest lucru va duce la fluxuri de energie pozitiva in sfera profesionala si de afaceri.

Nu mai putin de patru planete se afla in luna ianuarie 2016, in zodia fecioarei: Pluto, intens si pasional, Soarele, care ofera caldura si viata, Venus, planeta iubirii si Mercur, planeta dominanta pentru Fecioara.

In general pentru nativul din fecioara luna ianuarie va fi o perioada pozitiva, desi uneori putin dezechilibrata.

Mercur isi joaca rolul pentru Fecioare si este responsabil pentru inflorirea si vitalitatea acestui semn zodiacal.

La locul de munca luna ianuarie 2016 va fi cu siguranta un moment fructuos, dar pot aparea si mici probleme.In schimb Fecioarele care au propria lor afacere vor fi intr-o pozitie foarte favorabila, castigatoare.

Acesta va fi un avantaj fata de concurenta, deoarece va dura ceva timp pana cand concurenții dumneavoastra vor recupera timpul pierdut in vacanta.
Nu acelasi lucru se va intampla si celor care nu detin propria afacere sau pozitii de conducere.

Ei vor fi nevoiti sa munceasca din greu, dar profiturile lor, desi decente, nu vor fi la fel de mari ca in ultima perioada.Deci, nu reduceti ritmul de lucru, pentru ca această perioada este vitala pentru toti membrii acestui semn zodiacal, fara exceptie.

In sfera amoroasa Fecioarele in luna ianuarie 2016 vor avea parte de momente foarte bune.Nu incercati sa va impuneti in fata partenerului si limitati pe cat posibil manipularea in scopul de a atinge obiectivele personale.

Prima luna a anului este de bun augur pentru sfera amoroasa si poti avea parte de o multime de distractie si bucurie.

Daca luam in considerare de asemenea ca Neptun, se afla in casa Fecioarei, avem o imagine deosebit de tentanta.Atentie insa, Neptun este de asemenea un maestru al iluziilor si de multe ori face lucrurile sa para mult mai frumoase decat sunt.

Daca ai un sentiment de vina in suflet fata de partenerul de cuplu, inseamna ca ceva nu este in regula si este un motiv suficient pentru a cantari faptele si actiunile tale din nou.Totul va merge de la sine asa cum va doriti, chiar daca planurile par sa esueze.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *