Horoscop

Horoscop ianuarie 2016 Sagetator

Horoscop Sagetator

In luna ianuarie 2016 persoanele născute sub Zodia Sagetator vor avea parte de influenta benefica a lui Jupiter, planeta guvernator al acestui semn zodiacal. Horoscop Sagetator

Deși multe alte semne zodiacale se tem de aceasta planetă războinică, sagetatorul nu are nici un motiv.

Mai mult decât atât, Mercur, planeta comunicarii, va juca un rol vaforabil în luna ianuarie 2016 pentru sagetator.

Un rol important in aceasta perioada va avea si Marte, planeta dominanta a semnelor de foc,deși influența planetei rosii nu este nimic în comparație cu dinamica lui Jupiter, ca urmare ne confruntăm cu o situație deosebit de interesanta iar sagetatorul va trebui să aștepte.

În ceea ce privește viata profesionala, în ianuarie 2016 nu este nevoie de a implica terțe părți pentru a rezolva problemele curente. De fapt vorbim despre capacitatea dumneavoastră de a face față la orice problema,indiferent de complexitatea și amploarea acesteia.

Și dacă simțiți că nu veti supraviețui fără ajutor din exterior, atunci este greșit și aveti nevoie urgentă de reconsiderare asupra atitudinii dv.

Relaxați-vă și bucurați-vă de viața si evitati pe cat posibil orele suplimentare. In acest moment echilibru intern și planificarea minutioasa va fi mult mai importanta decât beneficiile pe termen scurt.

Stelele nu sugerează că ianuarie va fi o etapă de viață absolut obișnuită, care nu necesită masurii radicale in luarea deciziilor.

În ceea ce privește relațiile personale in ianuarie 2016 este recomandat ca sagetatorul sa acorde mai multă atenție la membrii familiei.
Este posibil să apară certuri minore, dar este foarte puțin probabil să se dezvolte.

Încercați să fiti un pic mai relaxat în relatiile cu prietenii, pentru că există o probabilitate mare de conflict declanșat de un fleac complet nesemnificativ si consecințele pot fi periculoase.

Toate acestea se vor aplica in prima și cea de-a doua decadă a lunii. În ceea ce privește a treia decada a acestei perioade nu trebuie să vă faceți griji pentru nimic.

Cea mai bună opțiune este de a dedica acest timp pentru elaborarea planurilor clare și precise de viitor, pentru că foarte curând veți trece printr-o perioadă de schimbări dinamice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *