Horoscop, Taur

Horoscop Taur ianuarie 2016

horoscop lunar taur

Nativii din zodia Taur vor parcurge o perioada destul de provocatoare in luna ianuarie 2016, perioada destul de pozitiva in general, dar confuza in ceea ce priveste latura sentimentala.

horoscop lunar taurDe fapt, pe toata durata luni ianuarie, Pluto, responsabil in general pentru exilul de Taur, va juca un rol decisiv.Pluto reprezinta o energie rece si nu poate fi intotdeauna considerat pozitiv, mai ales in aceasta perioada de inceput de an.

Din fericire, luna, planeta favorabila pentru acest semn zodiacal, va ramane destul de puternica si va fi in masura sa respinga negativitatea.

Intr-un fel sau altul, sfera de lucru va aduce „bonusuri” speciale in viata nativilor din taur in luna ianuarie 2016.
Desigur, nu vei deveni un milionar/a peste noapte si nu va exista un secretar brunet cu ochi albastri care sa va asteapte in noul birou.

Totul va fi mai prozaic, dar nu mai putin pozitiv! Este foarte probabil ca, pornind de la inceputul anului sa fi capabil de a pune bazele pe care, in viitor iti va permite sa atingi rezultate exceptionale.

Este fundamental acum la inceput de an sa nu pui la indoiala calea aleasa de tine. Desi este posibil sa aveti parte de mici obstacole in acest sens, incercati sa le depasiti si nu va abateti de la principile de viata propri.

Situatia va fi mult mai usoara pentru cei care au propria lor afacere; la urma urmei, concurentii dumneavoastra nu sunt in nici un caz colegii cu care trebuie sa impartiti biroul. Desigur, nu este nevoie sa actionati radical sau aspru, cel mai important este sa actionati in mod clar si acest factor va deveni cheia spre victorie.

Si inca ceva: incercati sa evitati investitile in proiecte de terte parti.E mult mai bine sa va concentrati pe unul sau doua domenii-cheie, deoarece acestea vor aduce rezultate mult mai spectaculoase.

Horoscop Dragoste Taur – ianuarie 2016
horoscop dragoste
Din fericire totul va fi bine si stabil in relatiile de familie / cuplu.Nu totul va fi pozitiv, dar, cel putin va fi previzibil si nu socant. Incercati sa aplanati micile conflicte aparute in mod pasnic si totul va decurge normal in relatia de cuplu.

Relatiile de cuplu formate recent pot deveni relatii stabile la jumatatea lui 2016, lucrurile pe care le fac impreuna vor fi mult mai responsabile.

In casatoriile deja formate latura sentimentala se va concentra pe aspectele practice si problemele marunte care trebuie eliminate pentru ca realatia de dragoste sa decurga normal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *