Manichiura, Shopping

Kit Unghii oja Semipermanenta

kit unghii oja semi

Cine nu-si doreste sa aibă o manichiura perfecta aproape o luna.Stiai ca poti avea unghii superbe, iar culoarea poate sa reziste pana la 4 saptamani?

Ce este oja semipermanenta ?

Oja semipermanenta sau oja permanenta cum mai este numita este un hibrid intre un gel si un lac de unghii, care se usuca in lampa uv si seamana foarte mult cu lacul de unghii.

Imi pot face manichiura cu oja semipermanenta acasa ?

Da desigur, poti face acest lucru si acasa insa vei avea nevoie de un kit pentru oja semipermanenta ce include un primer, o baza, oja in nuanta preferata si un top coat cu rolul de a oferi stralucire si luciu unghiilor precum si o lampa uv.

Kit unghii oja semipermanentakit unghii oja semipermanenta

Alege un minunat Kit Oja Semipermanenta One Step SensoPRO 10ml cu Lampa LUXORISE #06 + CADOU, la cel mai bun pret, plus livrarea gratuita oriunde in tara. Daca esti pasionata de manichiura si doresti sa arate mereu impecabila, nu ezita sa profiti de gama variata de produse de cea mai buna calitate.

Kitul de Oja semipermanenta One Step SensoPRO iti va oferi tot ceea ce ai nevoie in realizarea celor mai frumoase modele de unghii, fara a fi nevoit sa cumperi produsele individual.

Toate produsele sunt noi, sigilate si se livreaza in ambalajul lor original

Kitul pentru oja semipermanenta contine toate produsele necesare pentru manichiura semipermanenta, inclusiv lampa UV cat si produse pentru indepartarea ojei semipermanente.

Kit-ul de oje semipermanente contine: 

  • 4 x Oja Semipermanenta SensoPRO One Step 10ml
  • 1 x Lampa LED UV Unghii Gel 36W PerfectCare PRO
  • 1 x Primer SensoPRO 10 ml
  • 1 x Remover Gel UV cu pompita SensoPRO160 ml – Lichid pentru indepartarea gelului, ojei permanente si a tips-urilor
  • 1 x Ulei Cuticule Stilou cu Trandafir SensoPRO Italia, Tratament Unghii

Diferenta dintre oja semipermanenta si oja normala

Diferenta dintre oja semipremanenta si cea normala este ca oja semipremanenta are in plus o stralucire speciala si o textura mai rezistenta.Oja semipermanenta isi pastreaza culoarea si ramane intacta pana la 4 saptamani, chiar daca speli vase sau faci curatenie.

Diferenta dintre aplicarea ojei normale si a celei semipermanente consta in faptul ca oja semipermanenta necesita un procedeu care include si folosirea unei lampi cu raze UV.

Din acest motiv, manichiura semipermanenta se realizeaza doar la saloanele de manichiura sau acasa, in cazul in care aveti un astfel de aparat.Recomandat ar fi un kit pentru oja semipermanenta, deoarece contine toate produsele necesare pentru manichiura semipermanenta, inclusiv lampa UV cat si produse pentru indepartarea ojei semipermanente.

Avantajele ojei semipermanente

Manichiura cu oja semipermanenta rezista mai mult in comparatie cu un lac de unghii obisnuit.Oja semipermanenta se aplica foarte usor si rapid, maxim 45 de minute.Se poate aplica peste gel uv si poate fi folosita atat pentru unghii scurte cat si pentru unghii foarte lungi.

Oja semipermanenta nu afecteaza unghiile, dimpotriva, este recomandata femeilor care au unghii exfoliate sau casante, deoarece poate sa contina vitamine astfel poate sa fie benefic pentru unghii.Oja semipermanenta protejează unghia naturala o ajuta sa crească si o intareste.

Imi pot face manichiura semipermanenta acasa ?

Da desigur, poti face acest lucru si acasa insa vei avea nevoie de un kit pentru oja semipermanenta ce include un primer, o baza, oja in nuanta preferata si un top coat cu rolul de a oferi stralucire si luciu unghiilor precum si o lampa uv.

Kitul pentru oja semipermanenta contine toate produsele necesare pentru manichiura semipermanenta, inclusiv lampa UV cat si produse pentru indepartarea ojei semipermanente.

Cum se aplica oja semipermanenta ?

1.Pregatesti unghia naturala: Impingi cuticula cu instrumentul special pentru cuticule si cureti resturile de cuticula moarta cu ajutorul frezei electrice si a bit-ului special pentru indepartarea cuticulei.

Se matuieste unghia cu o pila buffer 80/120, apoi indepartezi praful cu peria pentru desprafuire.

2. Se aplica un strat de baza numit si “Base Coat” acest strat este un lac transparent si totodata intaritor care ajuta la aderenta lacului de unghii si prelungeste rezistenta lui.

Aplici un strat de Base Coat si apoi polimerizezi in Lampa UV 2 minute.

3. Se aplica oja in doua straturi subtiri(se recomanda ca oja sa fie foarte bine intinsa pe unghie si sigilata la fiecare strat aplicat)

Polimerizezi 2 min in lampa uv. Dupa aplicarea ultimului strat, asteptati sa se usuce si apoi aplicati Top Coat.

4. Se aplica un Top Coat care practic reprezinta sigilarea finala a ojei(exista topuri care dau stralucire ojei si exista topuri care confera un aspect mat)

Acest strat ofera manichiurii semipermanente un aspect foarte lucios, protejeaza lacul si prelungeste rezistenta lui.

Mai sus aveti un tutorial realizat de catre Cupio care prezinta acest in detaliu acest procedeu, de la pregatirea unghiei si pana la aplicarea lacului.

Fa-ti manichiura acasa rapid si usor ! Comanda un Kit de unghii oja semipermanenta Acum !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *