Frumusete, Trucuri

Masca de fata cu orez

masca cu orez

Daca va doriti sa aratati cu 10 ani mai tanara atunci trebuie sa apelati la acest secret japonez ce previne si elimina aparitia petelor de batranete de pe fata.Acest tratament este folosit de cateva secole in Japonia si are rezultate uimitoare.

Pentru a pregati masca aveti nevoie de:masca cu orez

3 linguri de orez, o lingura de lapte si una de miere.

Datorita proprietati sale antioxidante mierea de albine este un remediu uimitor pentru piele, iar laptele in combinatie cu mierea face minuni pentru piele.

Se fierbe orezul si se strecoara apa ( apa se va utiliza separat ) peste orezul fiert se adauga laptele si se amesteca foarte bine, apoi se aduga mierea si se amesteca din nou.

Apa de orez se utilizeaza pentru a spala fata, acest lichid are proprietati antioxidante care ajuta celulele sa se regenereze si reduce inflamatia.De asemenea serveste si pentru a elimina cosurile.

Dupa ce ai spalat fata cu apa de orez se aplica masca de orez formata din lapte,miere si orez si se lasa sa actioneze cel putin 30 de minute.Masca se indeparteaza cu apa in care a fiert orezul.

Pentru a obtine rezultate de durata masca se aplica o data pe saptamana.

Pastreaza apa in care a fiert orezul in frigider si foloseste-o pentru a spala fata.Acest lichid previne aparitia petelor,reduce inflamatia si previne imbatranirea pieli.Apa de orez ofera si protectie impotriva razelor nocive ale soarelui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *