Frumusete, Manichiura

Modele de Unghii cu Gel

Unghii de Vara

Manichiura cu gel este preferata de tot mai multe femei deoarece asigura o imagine impecabila a unghiilor.Daca ai unghii fragile, predispuse la rupere o idee buna ar fi sa incerci unghiile cu gel.

Exista diferite modele de unghii cu gel, incepand de la unghii cu gel french pana la modele unghii false cu gel lungi si foarte lungi.

Mai jos va prezentam o galerie de poze cu modele de unghii cu gel scurte si lungi.

Unghii de Varade-primavara

Unghii cu Gel

elegante

French

buline

Dungi

unghiute

unghii-simpleunghii-lungi-french (2)

Tutorial video – Cum sa realizezi un french permanent cu Gel


Tutorial realizat de cupio.ro

Cativa pasi simpli pentru a realiza o manichiura cu gel

1. Pregatirea unghiei: Impingi cuticula cu instrumentul special pentru cuticule si cureti resturile de cuticula moarta.Daca nu ai un instrument special pentru cuticule, foloseste betisoare de unica folosinta din lemn de portocal sau trandafir.

2. Se matuieste unghia cu o pila buffer de 150/180, apoi indepartezi praful cu peria pentru desprafuire

3.Aplicarea Primer-ului.Primer-ul ajuta la o mai buna aderenta intre unghia naturala si gel si are rol de deshidratant si dezinfectant. Asteapta uscarea acestuia

4. Se aplica un strat de gel 3 in 1 pe toata suprafata unghiei, mai subtire pe margini si spre cuticule.Gelul se aplica pe toate unghiile mai putin pe unghia mare si apoi polimerizezi in lampa uv.

5.Se tine in lampa aproximativ 2 – 3 minute. Se aplica gelul si pe unghia de la degetul mare si se asaza in lampa uv pentru 3 minute.Daca asezi toata mana in lampa uv o sa observi ca degetul mare nu sta drept si exista posibilitatea de scurgere intr-o parte a gelului, tocmai de aceea se aplica separat.

6.Se aplica gelul alb pentru french separat pe fiecare unghie in parte, se asaza fircare unghie separat in lampa pentru 20 de secunde.

Dupa ce ai aplicat pe toate unghiile polimerizezi pentru 2 -3 minute in lampa uv. Tot la acest pas poti folosi alt tip de gel colorat pentru french sau model permanent.

7. Se aplica gelul Clear 3 in 1 si se formeaza „curba C” a unghiilor (curbura are rol estetic si de rezistenta).

Pentru realizarea Curburii se pune materialul in mijlocul unghiei si prin miscari circulare se niveleaza gelul. Se aplica separat pe unghie, dupa care se asaza in lampa pentru 20 de secunde. Dupa ce ai aplicat pe toate unghiile, asezi toata mana in lampa pentru 2 -3 minute.

8. Se fixeaza gelul, adica se sterge suprafata unghiilor cu cleaner, indepartand surplusul de gel.

9. Se pilesc unghiile, atat la margini cat si pe suprafata si se da forma lor finala.

10. Se aplica gelul pentru luciu. Poate fi gel pentru luciu care dupa uscare nu necesita fixare, sau poate fi gel Clear 3 in 1, ce dupa uscare necesita fixare (stergere cu cleaner).

11. Optional: Se aplica ulei hranitor de cuticule.

Daca nu doriti french permanent, sari peste pasul 6 , iar la final, dupa pasul nr.9 , aplici pe unghiile mate modelul pe care doresti sa-l realizezi (french, sau orice altceva). Peste care aplici direct un strat de gel pentru luciu. Acest model nu va fi permanent, se poate inlatura usor prin pilire superficiala si iti schimbi modelul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *