Alimente, Diete

Nuca de Cocos – Un Super Aliment

https://fashionada.ro/wp-content/uploads/2016/01/nuca de cocos beneficii

Nuca de cocos a devenit recent un ingredient minune considerat un super-aliment.Nucile de cocos sunt bogate in proteine ​​si au un continut redus de carbohidrati.

Sunt o sursa bogata de acid folic, toate vitaminele B si minerale precum calciu, magneziu si potasiu.

Nuca de cocos in toate formele sale (apa, pulpa si ulei) este unul din produsele cele mai utilizate in industria frumusetii.

Este un antioxidant: Unele dintre mineralele care alcatuiesc nuca de cocos (seleniu si zinc) ofera functiile lor antioxidante,de aceea este utilizata pe scara larga in tratamente de infrumusetare, creme si produse de protectie solara.

https://fashionada.ro/wp-content/uploads/2016/01/nuca de cocos beneficii

Apa de Nuca de Cocos

Apa de nuca de cocos ( sucul din interiorul nucilor de cocos tinere ) este un foarte puternic hidratant si ne permite sa avem o piele radianta cu aspect tineresc.Apa de nuca cocos contine un procent ridicat de apa si minerale care impiedica deshidratarea.

Aceasta apa ajuta la mentinerea elasticitatii pieli, flexibilitatea si restaurare a colagenului, care dupa cum stim se pierde o data cu trecerea anilor.Apa de nuca cocos contine substante nutritive, cum ar fi potasiu, fier, acid lauric, calciu și magneziu.

Are un continut scazut in grasimi si zahar si este bautura favorita in locuri unde este foarte cald, pentru ca potoleste rapid setea.

Pulpa

Pulpa de nuca de cocos este bogata in fibre, grasimi bune, mangan, potasiu și cupru.Pentru ca pulpa nuca de cocos contine un procent ridicat de grasimi, se recomanda un consum moderat.

Uleiul de cocos

Uleiul de cocos este un ingredient fabulos in bucataria noastra, deoarece atunci cand este supus la temperaturi ridicate,uleiul de cocos nu se oxideaza.Acesta este cea mai mare sursa de acizi grasi pe care o avem la dispozitie, dupa laptele matern.

In plus, uleiul de cocos este o grasime care este digerata diferit de organislul nostru fata de alte tipuri de grasimi, atunci cand intra in corpul nostru se descompune si devine energie, ca atare nu se acumulează grasimea nedorita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *