Frumusete, Manichiura

Oja de unghii pudra

oja de unghii pudra

De la inventarea sa, pana in ziua de azi, oja nu a incetat sa evolueze. Pentru a facilita aplicarea ojei, producatorii cauta fara incetare sa inoveze si sa conceapa produse simplu de utilizat, care sa sublimeze unghiile si sa completeze stilul doamnelor si domnisoarelor.

Dupa oja de unghii tip stilou sau cea tip gel sau spray, o noua tendinta isi face aparitia: oja de unghii pudra. Iata tot ce trebuie sa stii despre aceasta tendinta care va revolutiona si va schimba obiceiurile tale in materie de manichiura.

Aplicarea ojei pe unghii se dovedeste a fi uneori un proces migalos ce necesita multa rabdare. Chiar daca exista o multime de trucuri menite sa usureze aceasta operatiune, folosirea ojei clasice de unghii reprezinta o operatiune mai dificila, mai ales daca esti genul de persoana careia ii tremura mainile sau daca nu dispui de timpul necesar aplicarii si uscarii ojei.

oja de unghii pudra

Pentru a scapa tinerele neindemanatice si presate de timp de acest calvar, un producator american a conceput pentru ele un nou format de oja de unghii care le va simplifica viata: oja de unghii pudra. Doamnele si domnisoarele risca sa se indragosteasca iremediabil de acest produs revolutionar si magic totodata.

Spune adio ojei de unghii lichide care curge si se usuca cu dificultate. Cu ajutorul acestui concept inovant, doamnele si domnisoarele au posibilitatea de a aplica oja de unghii mai usor si sa obtina un rezultat stupefiant.

Atat incepatoarele cat si cele mai experimentate in ale manichiurii trebuie mai intai sa aplice o baza dupa care sa isi puna unghia in recipientul cu pudra colorata. Dupa care sa repete aceasta actiune pentru o culoare mai intensa. Operatiunea se incheie prin aplicarea unui top coat.

Rezultatul este pur si simplu magnific. Aceasta oja de unghii poate tine, asemeni ojei de unghii semi-permanente pana la doua-trei saptamani, fara retusuri. Insa, spre deosebire de oja semi-permanenta, nu mai este nevoie de o lampa UV pentru fixarea produsului deoarece oja pudra se usuca singura rapid, asemeni unei oje lichide clasice.

Oja pudra se poate indeparta fara probleme cu acetona.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *