Frumusete, Manichiura

Oja semipermanenta cu efect special

oje semipermanente

3 tipuri de oja semipermanenta cu efect special

O manichiura ingrijita si care sa arate perfect este visul oricarei femei.Pentru a realiza manichiura perfecta, producatorii de produse de manichiura au o solutie pentru noi, oja semipermanenta cu efecte speciale.

1. Oja Semipermanenta Termo / Cameleon

Culorile termice iti invaluie unghiile intr-un joc miraculos de culori.Variatia de culori a gelurilor termice depinde de schimbarea de temperatura.Pigmentii de culoare formati din micro capsule, schimba culorile reversibil.

De indata ce unghia a ajuns la o temperatura intre 30 ° – 31 ° C, modificarile de culoare incep sa apara.In momentul in care temperatura scade, culoarea revine la nuanta initiala.

De asemenea, gelurile termice sunt recomandate pentru efectuarea de modele sau pentru toata unghia.

Oja semipermanenta imbina usurinta aplicarii unui lac de unghii traditional cu rezistenta in timp a unui gel UV. Datorita formulei inovatoare, gel lacurile se usuca la lampa led in doar 30 de secunde, iar la lampa UV in 120 secunde.

Modele de Oja Termo/Cameleon

Oja termica semipermanenta

Mod de aplicare:

  •  Se pregateste unghia naturala sau artificiala prin pilire delicata cu bufferul.
  • Se aplica un strat de Gel Lac de Baza Cupio care se usuca in 30 de secunde la lampa led sau in 120 de secunde la lampa UV.
  •  Se aplica un strat de culoare (in functie de preferinte, se pot aplica si doua straturi, dar nu este obligatoriu) care se usuca in 30 de secunde la lampa led sau in 120 de secunde la lampa UV.
  •  Dupa ce s-a uscat culoarea, se aplica un strat de Top Coat care se usuca la lampa led in 30 de secunde sau la lampa UV in 120 de secunde.
  •  Se degreseaza cu cleaner.

2. Oja semipermanenta Magnetto Cat Eye

Oja semi Magnetto este solutia ideala pentru ca unghiile tale sa nu treaca neobservate!
Cu oja semipermanenta Cupio Magnetto poti obtine cu multa usurinta efectul ” wow” al stralucirii ochilor de pisica in cativa pasi simpli.

Cupio Magnetto compatibila cu baza si top coat-ul Cupio To Go! sau se poate folosi ca si culoare in manichiura cu gel.

Modele de Oja Semipermanenta Magnetto Cat Eye

Metoda de aplicare: Manichiura cu oja semipermanenta Tutorial

Metoda de aplicare:

1 . Se curata unghia naturala si se matuieste cu pila buffer; optional se aplica un strat subtire de Nail Bonder .
2 . Se aplica Base gel To go! si se polimetizeaza 2 min in lampa UV sau 30 secunde in lampa led.
3 . Se aplica primul strat ( subtire) de oja Cupio Magnetto si se polimetizeaza 2 min in lampa UV sau 30 secunde in lampa led.
4 . Se aplica al doilea strat de oja Magnetto; cu ajutorul magnetului se creeaza efectul ” ochi de pisica” .Efectul se creeaza prin simpla apropiere a magnetului de lama unghiei.

Magnetul trebuie pozitionat central sau usor diagonal deasupra unghiei, cat mai aproape, fara a o atinge insa; se patreaza nemiscat 5- 7 sec si se indeparteaza ulterior prin ridicarea mainii pe verticala. Polimerizam 2-3 min in lampa UV sau 30-40 secunde in lampa led.

5 . Aplicam Top coat Cupio To go! si polimerizam din nou 2 min la lampa UV sau 30 secunde la lampa led.

3. Oja semipermanenta Metallic Effect

Ojele semipermanente metallic vibes sunt oje cu sclipiri si reflexii metalice avand o textura fluida , similara cu cea a unui pigment lichid.

Aceste oje se pot folosi atat la manichiura cu oja semipermanenta , ca si culoare pe intreaga unghie , pentru decoruri tip gravura impreuna cu gelul de styling, cat si la diverse alte tipuri de decor pe manichiurile cu gel sau oja semipermanenta.

Modele de Oja Semipermanenta Metallic Effect

Tutorial cu Oja semipermanenta Metallic Effect

Metoda de aplicare pentru manichiuri cu oja semipermanenta

1. Unghia naturala se pregateste dupa metoda standard : se imping si se curata cuticulele, se matuieste unghia cu pila buffer si se desprafuiesc.
2. Aderenta se realizeaza fie prin aplicarea unui strat de Base gel To go! , fie prin aplicarea unui strat de Nail bonder
3. Aplicam un strat de Styling gel / polimerizam 2 min in lampa UV, 30-60 sec LED

4. Pe suprafata lucioasa a Styling-ului aplicam un strat de oja Metallic effect. Oja se fixeaza in lampa 2 min si se usuca la aer inca 2 min. Daca este necesar , dupa ce primul strat de oja e uscat se aplica si un al doilea strat.
Oja se aplica cu miscari rapide ( deoarece tinde sa se usuce destul de repede pe pensula in timpul aplicarii ) si bine nivelata.

5. Unghiile se sigileaza cu un strat ( sau doua) de Top coat To go! ( sau cu gel de finish flexibil Gloss&Go Flexible) si se polimerizeaza 2-3 min in lampa UV sau 60-90 sec Led. Fixam cu cleaner.

Credit video – cupio.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *