Parfum Carolina Herrera 212 VIP Rose

Parfumul 212 VIP Rose Carolina Herrera este un parfum care face parte din familia parfumurilor florale.Designerul venezuelean Carolina Herrera inca mai vrea sa surprinda atmosfera festiva din vechiul New York cu cel mai recent parfum al sau, rose 212 VIP.

Vip rose 212 este un parfum inspirat de viata urbana a New York-ului.Pentru Carolina Herrera New York este un oras cosmopolit si capitala a modei, un punct de reper si stil la nivel global si personal.

parfum 212 vip rose

 

PRET: 239 lei

DETALII / CUMPARA ONLINE

Parfum 212 VIP Rose, 50 ml, pentru femei

Universul olfactiv al parfumului 212 rose VIP are la baza note de chihlimbar si mosc alb, continua cu note de flori de piersic, pentru a incheia cu note de sampanie roz, un adevarat cocktail floral amestecat cu bautura.

Parfumul Carolina Herrera 212 VIP Rose este o aluzie la sampania roz care actioneaza ca un spumant ce se imbina cu arome de fructe pentru a crea un parfum puternic, usor masculin.

Notele de lemn si mosc insotesc intreaga evolutie a parfumului si creeaza un sentiment de confort pe piele.Rezultatul este un parfum moale, usor de suportat,foarte urban, sofisticat si versatil.

Notele de varf: Sampanie si Tonuri de Fructe
Note de mijloc: Flori de Piersic
Note de baza: Chihlimbar, Lemn si Mosc

Desi este dedicat femeilor tinere, acest parfum moale, foarte urban, sofisticat si versatil se potriveste si pentru media de varsta 25 – 40 de ani.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.