Parfumuri, Shopping

Parfum Chanel Coco Mademoiselle

Chanel Mademoiselle

Mademoiselle Coco Chanel este unul dintre cele mai populare parfumuri ale celebrei case de moda franceze. Conceput pentru un public mai tanar, acest parfum este sofisticat si sexy.

Complexitatea compozitiei sale a cucerit femeile din intreaga lume si astfel parfumul a devenit rapid un succes in vanzari, in prezent ocupa locul patru in topul celor mai vandute parfumuri din lume.

Acest parfum este o versiune mai recenta a clebrului Coco, enigmaticul parfumul Chanel lansat in anii ’80 sau cel putin asa se spune Jacques Polge, parfumier al brandului. Polge spune ca a revizuit Coco „pentru a vedea ce lucruri pot sa apara din aceleasi idei dar revizuite ani mai târziu.”

O propunere foarte interesanta, pentru ca aromele si tehnologiile evolueaza in permanenta.

Chanel MademoisellePRET: 429 lei

DETALII / CUMPARA ONLINE

Apa de parfum Chanel Coco Mademoiselle, Femei, 50ml

Rezultatul a fost surprinzator iar succesul a venit imediat, desi a fost aproape o surpriza pentru brandul in sine, Coco Mademoiselle a cucerit o gramada de fani a acestui brand de renume.

La formula de baza cu paciuli si condimente orientale intense usor masculine se adauga acorduri inalte florale. Rezultatul este un parfum cu o prezenta puternica. Dulce si versatil, Coco Mademoiselle are suficiente resure pentru a multumi mai multe profiluri de consumatori.

Notele de varf sunt ecouri italiene, un tribut adus orasului italian Venetia: Portocala siciliana si bergamota de Calabria sunt amestecate pentru a crea un sentiment de citrice proaspete.

Notele de mijloc, cele mai multe note caracteristice parfumului Chanel sunt: iasomie, mimoza si ylang-ylang, completate o nota romantica de crin din Florenta.

Baza acestui parfum sunt notele joase de inspiratie orientala: vetiver haitian, vanilie bourbon, mosc alb si patchouli din Indonezia.

Primele impresi ale parfumului sunt prea puternice pentru multe persoane. Este foarte probabil ca la prima incercare sa simti cu adevarat impactul puternic al acestui parfum.

Dar nu intrati in panica. Cateva minute mai tarziu, aceasta intrare in forta se calmeaza si aromele evolueaza spre un punct mai confortabil, familiar si suav.

Notele de patchouli sunt percepute mai usor in compozitie. Oarecum previzibil toate structura aromatica a acestui parfum este construita in jurul acestor note.

Atingerea eleganta de floare de portocal si alte citrice nu trec neobservate iar notele de vanilie, au si ele o mare importanta in compozitie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *