Parfum Christian Dior Pure Poison

Pure Poison Dior este un parfum oriental floral, complex si rafinat cu o structura perfect echilibrata.Cu buchet de radiant de flori albe si un punct atractiv de prospetime, acest parfum se joaca cu conceptele de puritate si seductie.

Aspectul sau nevinovat si fragil ascunde un parfum foarte senzual care atrage atentie prin notele de iasomie si flori de portocal ce dau nastere unui parfum intim.

pure poison dior

PRET: 389 lei

DETALII / CUMPARA ONLINE

Parfum Poison Pure, 100 ml, pentru Femei

Pure Poison este un parfum orbitor, care are puterea de a atrage atentia spre tine si care te face sa mirosi incheietura maini tot timpul.Poison Pure este un parfum pentru femeile intense si pasionante care doresc sa ispiteasca barbatul ideal cu o potiune de dragoste, un parfum care te face pur si simplu sa-ti pierzi capul.

Acest parfum floral racoritoar este dominat de puterea florilor de iasomie, portocal si gardenie.Toate aceste flori albe delicate si luminoase, transporta in jurul lor greutatea olfactiva a acestui parfum.

note dior poison

Note de varf: Bergamota, Mandarina, Flori de portocal,
Notele de mijloc: Gardenie, Iasomie
Note de baza: Lemn de Santal, Ambra, Mosc

Aceasta fuziune florala este calibrata perfect pe acorduri de mosc, lemn de cedru si lemn de santal ce contribuie la persistenta parfumului.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.