Parfumuri, Shopping

Parfum Dolce & Gabbana The One

the one dolce gabbana

Parfumul Dolce & Gabbana The One este unul dintre cele mai populare parfumuri de pe piata in acest moment. Parfumul apartine familiei oriental florale si este un adevarat simbol si un brand de succes al casei de moda italiene.

Parfumul este descris de celebrul expert in parfumuri Luca Turin ca fiind: „Probabil singurul parfum Dolce & Gabbana”

The One Dolce & Gabbana: Sensual si iconic

Daca esti o femeie care pretuiesti aromele intense si pasionale, se pare ca parfumul Dolce & Gabbana The One este realizat special pentru tine. The One este un parfum unic, ce vrea sa fie numarul unu in tot ceea ce face si incearca sa proiecteze idea de perfectiune.

the one dolce gabbana

PRET: 189 lei

Parfum Dolce & Gabbana The One, 50 ml, pentru femei

Atunci cand a creat acest parfum, D & G s-a gandit la o diva cu adevarat moderna reprezentata intr-un mod usor diferit de catre cele doua ambasadoare ale acestui parfum: Gisele Bundchen si Scarlett Johansson.

The One Dolce & Gabbana este un parfum floral,usor fructat si plin de vanilie. Constructia sa olfactiva urmeaza tendinta de floral-oriental modern. Dulce si cald,nu agresiv sau lasciv, The One lasa o aroma intima si o senzatie de caldura pe piele.

Atunci cand este pulverizat pe piele veti observa mai intai notele de top, in acest caz un amestec spumant de mandarin, bergamota si piersica.

Notele de vanilie, ambra si mosc formeaza baza acestui parfum, acestea sunt si aromele pe care le vei percepe mai persistente odata cu trecerea timpului.

Notele de mijloc, iasomie, lacramioare, crin si prune, sunt exact notele ce dau un caracter floral intens si acceantueaza prospetimea sa.

note parfum

Cum iti imaginezi mirosul parfumului The One

The one este ca o dupa-amiaza tarzie in gradina idilica plina de crini si flori de iasomie. In jurul acestei gradini exista copaci incarcati cu piersici,prune si mandarine. Atmosfera este calda, iar in aer pluteste un miros cald de vanilie, mosc si ambra. Aceasta atmosfera te face sa te simti feminina, linistita, increzatoare si seducatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *