Parfum Givenchy Amarige

Parfum Givenchy Amarige

Amarige de Givenchy este un parfum oriental, floral cu o compozitie aromatica ce se bazeaza pe stralucirea de flori albe, fructe suculente si un fond de condimente.

Iconic si epic, amarige givenchy este un parfum impresionant ce are in compozitia sa note de fructe suculente, note lemnoase de vanilie si acorduri florale intense: toate acestea sunt impachetate pentru a da nastere unui parfum puternic, consistent si persistent.

parfum amarige givenchy

PRET: 215 lei

DETALII / CUMPARA ONLINE

Apa de toaleta Amarige, 100 ml, pentru femei

Cu acest parfum, compania franceza intentioneaza sa influenteze minunatele intalniri romantice si exuberanta tineretii.Parfumul este o fuziune de flori delicate, dar foarte intense si extrem de feminine.

Cu un nume care este de fapt o anagrama ( Amarige – casatoria in limba franceza ), Givenchy a lansat un parfum exuberant, solar, scandalos si vesel.

Amarige este un descendent al legendarului parfum Franco, frumos si oarecum sufocant, parfum creat de Robert Piguet in 1948.Amestecul exploziv de tuberoza si flori de portocal a servit ca punct de plecare pentru crearea a ceea ce avea sa devina cel mai emblematic parfum Givenchy.

note parfum amarige
Notele de varf sunt: Extras din Portocala Amara, Frunze de Mandarine si Violete
Note de mijloc: Ylang-Ylang, Tonuri de fructe, Mimoza, Gardenie
Note baza: Mosc, Ambra, Cashmeran

Amarige are puterea de a induce o stare de transa, acesta este si motivul pentru care parfumul este atat de captivant.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.