Cosmetice, Frumusete, Parfumuri

Parfum J’adore Dior

jadore dior

J’Adore Dior este una dintre cele mai legendare arome din industria parfumeriei. Dulce, cald si rece in acelasi timp, J’Adore Dior ocupa un loc fruntas in topul celor mai bine vandute parfumuri.

Un miros magnetic si usor de recunoscut, ambalat intr-o sticla frumosa si promovat cu tarie de catre ambasadoarea parfumului si a brandului, Charlize Theron, Dior a reusit sa provoace un adavarat incendiu in mintile noastre prin imaginea acestui parfum atat de senzual si feminin.

J’Adore Dior este unul dintre cele mai bine vandute parfumuri din lume, alaturi de Chanel No. 5 si Angel. In 2022 s-a dovedit a fi numarul unu in topul celor mai vandute parfumuri din Franta si numarul trei in top vanzari in Spania.

jadore dior

PRET: 315 lei

Apa de parfum Christian Dior J’adore, 50 ml, pentru femei

Parfumul J’adore Dior se traduce intr-un amestec frumos si vibrant de flori,fructe exotice, frunze si lemn. Parfumul a reusit sa se reinventeze in timp si sa ofere imaginea de nepretuit pe care o are in prezent.

Acest parfum floral si opulent este bazat pe note de iasomie, trandafir si piersica, cu un usor aer de mosc. Printre notele de top se regaseste iasomie indiana, intercalata cu piersica si acorduri de fructe, pere si pepene galben.

Notele de varf care formeaza parfumul sunt formate din citrice, cum ar fi mandarin si bergamota. Un acord de violeta si mure adauga notele de mijloc iar la baza J’adore Dior se termina cu mosc, vanilie, cedru si coacaze.

Setul de flori albe, dominate de jasmine este completat cu alte flori, cum ar fi frezie si orhidee, alaturi de note dulci de prune uscate.

note parfum dior

Calice Becker este creatorul compozitiei originale a acestui parfum, compozitie ce a fost reformulata de celebrul parfumier François Demachy in 2022.

Becker Dior comandat crearea unui parfum „ca un toc sexy de stileto, dar confortabil ca o pereche de mocasini” asa cum spune Chandler Burr.

Rezultatul nu ar fi putut sa fie mai perfect de atat.J’Adore Dior are un miros foarte sexy, care abunda in fructe si flori de padure temperate, luminoase si calde, dar in acelasi timp ramane rece, curat si revigorant, ideal pentru orice ocazie.

Noua formula are un aspect floral mai difuz si un joc care subliniază piersica si poarta semnatura parfumierului François  Demachy.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *