Parfumuri, Shopping

Parfum Yves Saint Laurent Opium

parfum opium femei

In ciuda numelui sau provocator, Opium Yves Saint Laurent este un parfum care utilizeaza flori, condimente si lemn de inspiratie orientala. Opium a devenit rapid cel mai faimos parfum de Yves Saint Laurent.

Dupa aproape 40 de ani de la lansare este inca una dintre cele mai legendare si emblematice arome din toate timpurile.

Opium de la Yves Saint Laurent  este un parfum baroc, luxuriant si misterios cu o listă lunga de note aromatice intr-o simfonie bogata in miscari, nuante si rafinament.

 parfum opium femei

PRET: 329 lei

DETALII / CUMPARA ONLINE

Apa de parfum Black Opium pentru femei – 50 ml

Primul parfum Opium original din 1977 a fost un amestec floral complex asezonat cu condimente, nuci si rasini. Datorita lui a luat nastere familia de parfumuri orientale.

De la lansarea sa, Opium de la Yves Saint Laurent a suferit reformulari constante. Unele sunt din cauza unor probleme juridice si ecologice, cum ar fi lipsa brusca de Santal de Mysore sau interzicerea utilizarii de ambra, altele de ordin economic ca urmare a modificari valorilor unor materii prime rare.

Notele de varf sunt: Flori de Portocal, Para, Piper roz
Note de mijloc: Cafea, Iasomie
Note de baza: Vanilie, Cedru, Patchouli

note

Opium poate fi folosit ca parfum de zi cu zi in toate anotimpurile, chiar si in timpul ierni. Se recomanda si pentru petreceri sau diferite evenimente pentru compozitia sa exotica care atrage cu usurinta atentia.

Parfumul pentru femei Black Opium face parte din colecția Opium, care a fost inspirată de acest ingredient fascinant, renumit pentru proprietățile sale narcotice. Deși parfumurile nu conțin opiu, amestecul de ingrediente folosit în crearea lor încearcă să reproducă efectele acestuia: parfumurile Yves Saint Laurent din colecția

Opium excită, stimulează, aprind simțurile și le învăluie, lasând în urmă, de cele mai multe ori, un miros floral-oriental care creează dependență.

Esența intensă și aproape magnetică a parfumului este conținută de un recipient negru strălucitor, care amintește de lumea tulburătoare a rock-ului, dar și de glamour-ul vieții trăite cu intensitate. Yves Saint Laurent Black Opium Apă de Parfum este un parfum tulburător, dedicat eroinelor vieții moderne, femei pline de energie care își iau destinul în propriile mâini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *