Coafuri, Frumusete, Shopping

Peruci din par 100% natural Front Lace

peruca-naturala-platinum-blond

Dacă te găseşti în cazul în care ai nevoie să porţi perucă zilnic, te sfătuim să optezi pentru o perucă din păr natural, acestea fiind mult mai durabile şi nu numai. În mod evident, perucile din fibre sintetice sunt cu mult sub calitatea perucilor din păr natural, chiar dacă există şi fibre sintetice, care reuşesc să imite foarte bine părul natural, ba chiar sunt şi termorezistente.

Perucile din păr natural nu sunt doar un moft pentru persoanele care își doresc o schimbare de look, ci și o necesitate pentru cele care chiar șiau pierdut podoaba capilară din cauză unor boli foarte agresive.

De la la cele sintetice, monofilament, clasice, lace-dantelă și până la peruci parțiale, piața are ce să ofere. Pe cât de mare este varietatea, pe atât de mult variază și prețurile acestora. Cele mai accesibile sunt perucile din fire sintetice însă nu se pot compara cu cele din păr natural.

Producerea perucilor necesită o muncă laborioasă iar materia prima este de calitatea superioară, de aici și prețul foarte ridicat.

Peruci din păr natural, de calitate, la un preţ extrem de avantajos găseşti la Fashionada.

Peruca Naturala HH Maila 100% lucrata manual- blond deschis

peruca-naturala-lucrata-manual-blond-deschis

PRET: 5500 lei

Peruca naturala  HH Maila  este o peruca din par uman cu monofilament top, cusuta manual , prevazuta cu portiuni antialunecare de care se pot atasa benzi dublu adezive. Peruca este confectionata dintr-un par uman atent selectionat si tratat.

Peruca naturala Lace Front remy LAURAN

peruca-naturala-lace-front-neagra

PRET: 1750 lei

Cel mai bine realizate peruci fac parte din categoria LACE FRONT.  Aceste peruci cu monofilament frontal sunt un inlocuitor al parului fara aspect de peruca. Fie ca iti doresti o schimbare de culoare, o coafura noua, par mai lung etc, chiar si in lumina reflectoarelor, peruca Lauran nu se va observa.

Peruca Naturala Chloe Saten Natural

peruca-naturala-Tehnologia Front

PRET: 3590 lei

Peruca Naturala Chloe Saten Natural este confectionata din par 100% natural, astfel aspectul acesteia este unul cat se poate de real. Peruca este pre-coafata si gata de purtare, dar se poate ajusta prin tundere sau coafare dupa preferintele dumneavoastra.

Perucile Front Lace sunt mai populare ca niciodata. Peruca Naturala Chloe Saten Natural creeaza iluzia plantatiei naturale a parului, datorita dantelei foarte subtiri de care este atasat manual fiecare fir de par. Rezultatul este un par incredibil de natural.

Tehnologia Front Lace permite prinderea parului in coada fara a fi sesizabila purtarea unei peruci. NU este obligatorie lipirea perucii pentru a fi purtata.

Peruca Naturala Verana saten deschis

peruca-naturala-saten-deschis scurt

PRET: 1090 lei

Peruca Verana este confectionata din par 100% natural, iar partea de calota este tip dublu monofilament, astfel ca, ii puteti schimba cararea in ce parte doriti pentru ca look-ul dumneavoastra sa fie unul cat se poate de real.

Peruca Dublu Monofilament are partea de calota contruita manual, fir cu fir. Comparativ cu peruca Monofilament aceasta are in interior un material foarte moale pentru un plus de confort. Peruca este pre-coafata si gata de purtare, dar se poate ajusta prin tundere sau coafare dupa preferintele dumneavoastra. Marimea perucii este universala, reglabila din interior cu ajutorul a doua benzi elastice.

Peruca Naturala Jessie Mono

peruca scurta, asimetrica, filata si moderna

PRET: 980 lei

O tunsoare scurta,asimetrica, filata si moderna. Peruca Jessie Mono by Noriko va inlocui parul cu succes, fara sa se observe vre-o diferenta intre o tunsoare naturala si peruca Jessie.

Constructia interna: Monofilament- lucrata manual in partea de top,pe un tull subtire, oferind un aspect natural de par crescut direct din scalp, un efect cameleonic!

Peruca Naturala Pizzazz Swiss Net Lace wig

Peruca Naturala lace front femei

PRET: 1500 lei

Cel mai bine realizate peruci fac parte din categoria LACE FRONT.  Aceste peruci cu monofilament frontal sunt un inlocuitor al parului fara aspect de peruca.

Fie ca iti doresti o schimbare de culoare, o coafura noua, par mai lung etc, chiar si in lumina reflectoarelor, peruca Pizzazz nu se va observa.

Peruca Naturala OLIVIA Negru Natural

peruca-din par 100% natural negru remy

PRET: 3890 lei

Peruca Naturala OLIVIA Negru Natural este confectionata din par 100% natural remy, iar partea de calota este tip monofilament, astfel ca, ii puteti schimba cararea in ce parte doriti pentru ca look-ul dumneavoastra sa fie unul cat se poate de real.

Peruca Monofilament are partea de calota contruita manual, fir cu fir. Partea din spate si lateralele perucii sunt realizate din trese deschise pentru o foarte buna circulare a aerului, permitand scalpului sa respire.

Peruca este pre-coafata si gata de purtare, dar se poate ajusta prin tundere sau coafare dupa preferintele dumneavoastra. Marimea perucii este universala, reglabila din interior cu ajutorul a doua benzi elastice.

Peruca Ivy Saten Cenusiu

peruca-naturala-saten-cenusiu femei

PRET: 1990 lei

Peruca Ivy Saten Cenusiu este o peruca tip Monofilament Partial, din par natural Remy. Partea de calota este tip monofilament, ceea ce inseamna ca firele de par sunt cusute manual si imita cresterea naturala a acestuia. Cararea se poate aranja in orice parte.

Partea din spate si lateralele perucii sunt realizate din trese de par cusute la masina. Peruca este gata de purtare, dar se poate ajusta prin tundere sau coafare dupa preferintele dumneavoastra. Marimea perucii este universala, reglabila din interior cu ajutorul a doua benzi elastice.

Peruca Naturala Lace Beauty saten

Peruca Naturala saten monofilament

PRET: 1000 lei

Cele mai bine realizate peruci fac parte din categoria LACE FRONT. Aceste peruci cu monofilament frontal sunt un inlocuitor al parului fara aspect de peruca. Fie ca iti doresti o schimbare de culoare, o coafura noua, par mai lung etc, chiar si in lumina reflectoarelor, peruca BEAUTY nu se va observa.

Firele de par din partea frontala sunt inserate pe un tull special Elvetian.

Peruca Naturala Renee saten degrade

peruca din par 100% natural scurt asimetric

PRET: 400 lei

O tunsoare scurta, usor ondulata, asimetrica, mai exact: o coafura la moda! Este o peruca foarte usoara care se muleaza frumos pe cap si are un aspect perfect natural.

Peruca RENEE este din par 100% natural.

Peruca Naturala CORA Saten Deschis Cu Suvite

peruca-saten-deschis-cu-suvite
PRET: 1090 lei

DETAL

Peruca CORA Saten Deschis Cu Suvite este o peruca tip dublu monofilament, din par 100% natural, drept, scurt. Peruca CORA Saten Deschis Cu Suvite este confectionata din par 100% natural, iar partea de calota este tip dublu monofilament, astfel ca, ii puteti schimba cararea in ce parte doriti pentru ca look-ul dumneavoastra sa fie unul cat se poate de real.

Peruca Dublu Monofilament are partea de calota contruita manual, fir cu fir. Comparativ cu peruca Monofilament aceasta are in interior un material foarte moale pentru un plus de confort. Partea din spate si lateralele perucii sunt realizate din trese deschise pentru o foarte buna circulare a aerului, permitand scalpului sa respire.

Peruca este pre-coafata si gata de purtare, dar se poate ajusta prin tundere sau coafare dupa preferintele dumneavoastra. Marimea perucii este universala, reglabila din interior cu ajutorul a doua benzi elastice.

Peruca Naturala LEILA Mix Blond Cenusiu

peruca naturala-blond-cenusiu ondulat ieftina
PRET: 1090 lei

DETAL

Peruca LEILA Mix Blond Cenusiu este o peruca clasica, din par natural lung, ondulat. Peruca Mix Blond Cenusiu este confectionata din par 100% natural, astfel aspectul acesteia este unul cat se poate de real.

Peruca este pre-coafata si gata de purtare, dar se poate ajusta prin tundere sau coafare dupa preferintele dumneavoastra. Partea de calota a perucii este clasica, iar spatele si lateralele sunt realizate din trese deschise pentru o foarte buna circulare a aerului, permitand scalpului sa respire. Marimea perucii este universala, reglabila din interior cu ajutorul a doua benzi elastice.

Peruca TABIA Ombre Saten Natural-Blond

peruca-naturala-lunga dama

PRET: 4390 lei

DETAL

Peruca TABIA Ombre Saten Natural-Blond este confectionata din par 100% natural Remy, lung (60 cm) si drept.

Partea de calota este tip monofilament, astfel ca, ii poti schimba cararea in ce parte doresti pentru ca look-ul tau sa fie unul cat se poate de real. Partea de calota este construita manual, fir cu fir. Partea din spate si lateralele perucii sunt realizate din trese deschise pentru o foarte buna circulare a aerului, permitand scalpului sa respire.

Peruca TABIA Ombre Saten Natural-Blond este pre-coafata si gata de purtare, dar se poate ajusta prin tundere sau coafare dupa preferintele tale. Marimea perucii este universala, reglabila din interior cu ajutorul a doua benzi elastice.

Peruca Naturala LIA Grizonat

Peruca Grizonat clasica scurta
PRET: 490 lei

Peruca LIA Grizonat este o peruca clasica, din par natural scurt. Peruca este confectionata din par 100% natural, astfel aspectul acesteia este unul cat se poate de real. Peruca este pre-coafata si gata de purtare, dar se poate ajusta prin tundere sau coafare dupa preferintele dumneavoastra.

Partea de calota a perucii este clasica, iar spatele si lateralele sunt realizate din trese deschise pentru o foarte buna circulare a aerului, permitand scalpului sa respire. Marimea perucii este universala, reglabila din interior cu ajutorul a doua benzi elastice.

Peruca Naturala Ingrid

peruca-naturala-ciocolatiu calitate
PRET: 3390 lei

II / CUMPARA ONLINE

Fiecare peruca comandata trece mai intai de controlul calitatii. Astfel, ne luam angajamentul ca produsele noastre sa se ridice la asteptarile clientilor nostri.

Peruca Naturala Ingrid este o peruca cusuta manual, din par 100% natural Remy, drept, lung.

Parul folosit la realizarea perucii este 100% Natural Remy. Baza perucii este facuta dintr-un material foarte moale, ce se muleaza perfect pe conturul capului dumneavoastra, creandu-se imaginea unei peruci realizata la comanda. Materialul foarte moale este ideal daca aveti probleme cu caderea parului sau aveti scalpul sensibil.

Asa cum sugereaza si numele, fiecare fir de par este cusut manual de baza perucii. Aceasta tehnica este folosita pentru a simula cresterea si miscarea naturala a parului. De asemenea puteti aranja si pieptana parul in orice directie, exact ca parul natural.

Peruca Naturala Ingrid este prevazuta pe interior cu 3 clame tip clip-on pe care le puteti utiliza sau le puteti scoate, in functie de necesitate. Marimea perucii este universala si reglabila din interior cu ajutorul a doua benzi elastice. Perucile cusute 100% Manual sunt foarte usoare si confortabile astfel incat veti uita ca purtati o peruca.

 

În zilele noastre perucile pot fi purtate de oricine, pentru înfrumusețarea podoabei capilare în cazul în care părul este mai rar, sau a fost pierdut din cauze naturale sau din cauza tratamentelor cu citostatice. Pot fi purtate cu diverse ocazii, dar și la muncă pur și simplu.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *