Lenjerie, Shopping

Pijamale kigurumi

pijama kigurumi

Pijamalele Kigurumi pentru dama sunt modele de pijamale intregi tip salopeta foarte comode, haioase si pot fi purtate la orice varsta.

Pofoase si calduroase aceste pijamale iti dau o stare de bine si te ajuta sa ai un somn cat mai odihnitor.

Am cautat in magazinele online pijamalele Kigurumi si am gasit in  cateva modele foarte haiose, pe care le voi adora in aceasta iarna.

Pijama kigurumi unicorn

pijama unicornPret: 95 lei

Pijama kigurumi tip salopeta pentru femei.Este o pijama model unicorn, cu turul lasat, confectionata din material flausat.Aceasta pijama aremaneci lungi, buzunare, gluga cu urechi, inchidere cu nasturi in fata si fermoar transversal la spate.Este tivita cu benzi late elastice la glezne si incheieturi.

Pijama kigurumi girafa

pijama kigurumi girafa

Pret: 103 lei

Pijama kigurumi tip salopeta dama larga, din material flausat, model girafa.Are maneci lungi, gluga cu urechi, cornite si coama, inchidere cu nasturi in fata si fermoar transversal la spate, buzunare, codita atasata.

Pijama kigurumi iepuras

pijama kigurumi iepuras

Pret: 98 lei

Pijama kigurumi model iepuras tip salopeta cu maneci lungi.Este confectionata din material flausat, are gluga cu urechi, inchidere cu nasturi in fata, buzunare, fermoar la spate, coada atasata si este tivita cu banda elastica la incheieturi si glezne.

Pijama kigurumi Pikaciu

pijama kigurumi pikaciu

Pret: 92 lei

Pijama kigurumi model Pikaciu, tip salopeta larga cu maneci lungi, material flausat, gluga cu urechi, inchidere cu nasturi in fata si fermoar transversal la spate, buzunare si coada atasata.

Pijama kigurumi Hello Kitty

Pijama Kigurumi

 

Pret: 95 lei

Pijama kigurumi Hello Kitty tip salopeta larga din material flausat model , maneci lungi, gluga cu urechi si fundita roz, inchidere cu nasturi in fata si fermoar transversal la spate.

Pijama unicorn

pijama unicorn

Pret: 95 lei

Pijama intreaga unicorn tip salopeta larga pentru femei, cu turul lasat, din material flausat, model unicorn, maneci lungi, gluga cu urechi, inchidere cu nasturi in fata si fermoar transversal la spate, buzunare, codita atasata.

pijama leopard

Pret: 95 lei

Pijama model leopard, tip salopeta larga, cu turul lasat, din material flausat, maneci lungi, gluga cu urechi, inchidere cu nasturi in fata si fermoar transversal la spate.

Pijama kigurumi unicorn

pijama dama unicorn

Pret: 95 Lei

Pijama tip salopeta larga, cu turul lasat, din material flausat, model unicorn, maneci lungi si gluga cu urechi.acestea au fost propunerile noastre in materie de pijamale kigurumi, alege modelul preferat si trimite comanda acum ! Stoc Limitat !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *