Aparate Ingrijire Personala, Frumusete

Remington i-Light Prestige IPL6750

Remington IPL6750

Epilarea cu ajutorul IPL (Lumina Intens Pulsanta) este una din cele mai moderne si blande tehnologii cunoscute in prezent pentru indepartarea firului de par si constituie cea mai la indemana metoda de epilare definitiva acasa.

Impulsurile luminoase actioneaza asupra firelor de par, stimuland astfel foliculii sa intre in faza de latenta.Firul de par cade natural, iar cresterea lui e inhibata.
Acum te poti bucura de una din cele mai eficiente si putin dureroase metode de epilare chiar in confortul casei tale, fara a mai fi nevoie sa te deplasezi la salon.

Epilatorul laser IPL Remington i-Light Prestige IPL6750

Remington i-Light Prestige IPL6750 a fost gandit si conceput in colaborare cu dermatologi de top, este sensibil cu pielea si rezultatele sunt de lunga durata. Ideal pentru utilizarea acasa, aparatul este prietenul doamnelor si domnisoarelor ce vor o piele fina fara efort.

Remington IPL6750

Remington IPL6750 Pret: 1.199 leiReducere 500 lei pret vechi 1699)

DETALII / CUMPARA ONLINE

Epilatorul include 3 atasamente:

  • unul pentru corp de 3 cm² (cu o pulsatie la 3 secunde)
  • unul pentru fata de 2 cm² (cu o pulsatie la 4 secunde)
  • unul pentru linia bikinilor de 2 cm² (cu o pulsatie la 2 secunde).

Pentru suprafete mai mari pe care vrei sa le epilezi, aparatul are o functie speciala – MULTI-FLASH.Epilarea este mai rapida, datorita suprafetei de actionare a ledului cu 50% mai mare iar ledul epilatorul este permanent durabil, pulsatiile acestuia fiind nelimitate.

Aparatul prezinta si indicatoare LED: pentru intensitatea luminii si pentru senzorul de piele. In plus, pentru depozitare si transport, primesti si o cutie eleganta cadou.

Conceput pentru a indeplini toate nevoile cand vine vorba de indepartarea parului, Remington i-Light Prestige IPL6750 utilizeaza cele mai recente inovatii in materie de epilare, folosind tehnologia unica PROPULSE de la Remington – o Lumina Intens Pulsata dovedita clinic care tinteste parul direct de la radacina, si avand ca rezultat o indepartare a parului permanenta, o piele neteda si delicata, ca tu sa fii pregatita pentru orice, oriunde.

Aceasta tehnologie unica actioneaza prin incalzirea folicului parului , focalizand energia luminoasa la radacina pentru a opri ciclul de crestere. Rezultatele obtinute sunt permanente dupa doar 3 tratamente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *