Incaltaminte, Shopping

Sandale cu talpa joasa

sandale elegante

De la modele de sandale dama elegante si pana la modele cat mai minimaliste, cu detalii si aplicatii deosebite sau modele de sandale colorate, vara este anotimpul sandalelor.

Cauti o pereche de sandale cu talpa joasa la trend in 2022?  Va propunem 14 modele de sandale frumoase, comode dar si versatile, usor de purtat si asortat cu orice de tinuta.

Click pe poze pentru a afla mai multe detalii despre produs.

Sandale din colectia Steve Madden, confectionate din piele naturala. Aceste sandale se inchid cu o catarama cu ac, material neted si interior confortabil. Gamba: Piele naturala. Sandale din colectia Steve Madden confectionate din material textil. Sandalele au talpa stabila cu toc plat,interior din piele si insertii decorative. Gamba: Material textil, Piele naturala.Interiorul: Piele naturala. Talpa: Piele naturala.

 

Sandale cu talpa joasa din colectia Tamaris. Model confectionat din combinatia materialului textil cu cel sintetic. Insertie din piele.Interior din piele. Model cu toc plat. Sandale cu talpa joasa confectionate din piele naturala. Incheiere cu catarama cu ac,interior confortabil. Model cu toc plat. Material: piele.Gamba: Piele naturala.

Click pe poze pentru a afla mai multe detalii despre produs.

Sandale cu talpa joasa din colectia CheBello. Model confectionat din material textil. Material neted. Talpa stabila. Insertie din piele. Interior din piele. Sandale cu talpa joasa din colectia Stella Bracelets. Saldalele au talpa presata si interior din piele. Model cu toc plat, legat cu sireturi si accesorizat cudetalii decorative. Material: piele.Gamba: Material textil, Piele naturala.Interiorul: Piele naturala. Talpa: Piele naturala.

Sandale cu talpa joasa din colectia Marco Tozzi. Model confectionat din material textil. Incheiere cu catarama cu ac. Model cu toc plat si detalii decorative. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.Material: piele.

Sandale cu talpa joasa din colectia Marco Tozzi. Model confectionat din material textil. Aceste sandale au talpa stabila, sculptata, model cu toc plat si detalii decorative. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37. Material: piele.Gamba: Material sintetic, Piele naturala.Interiorul: Material textil, Piele naturala

Click pe poze pentru detalii si Pret.

Sandale cu talpa joasa din colectia Buffalo. Model confectionat din piele naturala. Incheiere cu catarama cu ac. Material neted. Material: piele. Gamba: Piele naturala.

Sandale cu talpa joasa din colectia Marco Tozzi. Model confectionat din material textil. Incheiere cu catarama cu ac. Model cu toc plat. Detalii decorative. Lungimea brantului pentru marimea este de: 23,5 cm. Dimensiunile date pentru marimea: 37.Sandale cu talpa joasa confectionate din combinatia materialului textil cu pielea naturala.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *