Fără categorie, Incaltaminte, Shopping

Sandale Dama Geox

sandale de dama geox

Fondata in anii ’90, datorită inventivității și determinării fondatorului său, Mario Polegato, compania Geox, activeaza în sectoarele încălțămintei și articolelor de îmbrăcăminte dama si barbati.

Misiunea grupului Geox este de a promova inovația, mai ales atunci când vine vorba de crearea de soluții tehnologice care să asigure respirabilitatea și impermeabilitatea articolelor de incaltaminte si imbracaminte.
sandale dama geox

Geox, creează, produce, promovează și distribuie produse inovatoare, brevetate în întreaga lume. Funcționează în sectoarele clasic, casual, sportiv și de modă pentru bărbați, femei și copii. Punctele forte ale companiei Geox sunt: ​​accentul neclintit asupra produselor, stilului și tehnologiei italiene.

sandale dama piele geox

Grupul Geox se bazează pe conducerea sa italiană și este cel de-al doilea cel mai mare operator din lume pe sectorul casual. Grupul Geox a investit în mod constant în inovare încă de la înființare in dezvoltarea calitativă și cantitativă a rețelei internaționale de vânzări. Toate acestea au dus la un succes incredibil pentru marca Geox.

sandale geox dama

De-a lungul timpului, Geox a dezvoltat anumite tehnologii pe care le-a patentat, precum „Geox Respira” ce confera o talpa flexibila si impermeabila, respirabilitate sporita si un microclimat ideal pentru o purtare confortabila si indelungata.

Livrare gratuita acasa la comenzi peste 199 lei

sandale geox

Sediul central al companiei Geox găzduiește instalații de cercetare și dezvoltare, care sunt unice în felul lor. Aici, 15 ingineri, chimiști și fizicieni sunt angajați în cercetarea privind transpirația și modelele de mișcare a căldurii generate de om, testarea tuturor materialelor folosite la încălțămintea și îmbrăcămintea Geox.

sandale din piele geox

Echipa de oameni de știință de la Geox a creat și a patentat noi mașini pentru a ajuta să-și continue cercetarea. Geox lucrează, de asemenea, cu laboratoare mari de cercetare și universități pentru a testa și perfecționa noile tehnologii in domeniul de incaltaminte si imbracaminte.

sandale cu platforma geox

Anii de experienta si renumele pe care il are la nivel international fac produsele Geox unele din cele mai dorite si mai cautate din aceasta categorie.

sandale cu toc gros geox

Daca ar trebui sa caracterizam acest brand in 3 cuvinte, atunci acestea ar fi: inovatie, talent si confort.

Articolele destinate sezonului cald trebuie să îndeplinească câteva caracteristici de bază. Să fie confortabile, să fie şarmante, să îţi permită să te bucuri de mişcare,  să se potrivească cu stilul tău. Descoperă pe Answear.ro o gamă foarte variată de încălţăminte de vară –  sandale, slapi, papuci, saboţi de vară. Ai acces la sandale damă  ce poartă amprenta bunului gust, realizate sub egida unor branduri pe care le îndrăgeşti. Tommy Hilfiger,  Medicine, Answear, Vagabond, Big Star, G-Star Raw, Calvin Klein, Guess Jeans sunt doar câteva dintre numele pe care știm că le apreciezi.

Când spui sandale damă, te gândeşti la confort, stare de bine, ţinute vaporoase, degete libere, tălpi răsfățate. Vei putea alege cu uşurinţă din varietatea mare de tipuri (sandale cu talpă joasă, platforme, sandale cu toc înalt), de materiale (piele naturală, cauciuc, material textil, material sintetic) de forme şi culori. Achiziţionează perechile care îţi plac, pe cele care te fac să te simţi feminină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.