Fashion, Genti

Set genti dama casual – Simbol al puterii si autorității

set de genti dama bej 6 piese

Ideea de geantă de mână ca un simbol al puterii și autorității, după unele opinii. Gențile de umăr îți aduc un plus de eleganță în fiecare ținută pe care o porți, geanta de umăr este practică, ușoară și perfectă.

Fostul prim-ministru britanic Margaret Thatcher era celebră pentru utilizarea genții sale ca pe o modalitate de a disciplina miniștrii Tory și de a impune solidaritate in cadrul cabinetului, în timpul anilor petrecuți pe Downing Street.

Pentru multe femei, geanta lor este mai mult decât ceva in care cară obiectele de zi cu zi, „Este viața lor într-un cocon din piele”, scrie FIONOLA MEREDITH. Femeile sunt, insa, recunoscute pentru dorinta de a avea cat mai multe posete si genti.

Geanta a aparut ca o necesitate a oamenilor de a purta cu ei obiectele care le erau necesare atunci cand se deplasau dintr-un loc intr-altul. Astazi am zice ca ne sunt necesare telefonul, banii si actele. Fix in ordinea asta! Dar atunci cand a aparut ceea ce noi numim astazi geanta, altele erau prioritatile.

Ne-am propus sa trecem in revista in acest articol principalele tipuri de genti de dama si sa recomandam situatiile in care acestea pot fi purtate fara sa dam gres. Aceasta vasta categorie se imparte in mai multe subcategorii: genti de mana, genti de umar, genti tip postas sau messenger, genti shopper, posete, clutch-uri, genti laptop si rucsacuri. Asadar, sa incepem!

Set genti casual din 6 piese negruset genti casual din 6 piese negru

PRET: 219 lei

Set genti dama casual bej 6 piese

set de genti dama bej 6 piese

PRET: 219 lei

Set genti dama 4 piese

set genti dama cu portofel

PRET: 189 lei

Set genti dama 3 piese rosu

geanta set dama casual rosie

PRET: 189 lei

Set genti dama 6 piese alb

set de genti dama culoare albaPRET: 219 lei

Geanta dama casual cu 6 piese negru

geanta casual dama cu 6 piese neagra

PRET: 219 lei

Set genti dama roz 3 piese

set 3 genti roz dama

PRET: 159 lei

Set 6 genti dama casual mov

set genti casual 6 piese

PRET: 189 lei

Set genti dama 4 piese print

set genti femei cu 4 piese print

PRET: 179 lei

Geanta dama casual set cu 3 piese bej

geanta casual dama bej set

PRET: 151 lei

Set de 6 genti dama casual alb – negru

geanta dama casual cu 6 accesorii alb negru

PRET: 179 lei

Poseta aleasa va fi intotdeauna un aspect care va atrage privirile celor din jur si care va va pune in centrul atentiei. In mod ideal orice doamna preocupata cat de cat de felul in care apare in societate ar trebui sa aiba cel putin un model din fiecare tip de geanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *