Geci Dama, Haine, Shopping

Geaca de blugi, un model de geaca polivalenta

geaca blugi dama

Geaca de blugi este un veritabil dinozaur al modei. Este cea care taverseaza sezoanele  si deceniile fara sa se invecheasca sau fara sa ne plictisim de ea. Am putea spune chiar ca este mai ceva ca un vin foarte vechi. Cu cat este mai veche sau mai vintage, cu atat ne place mai mult.

In plus, geaca de blugi este un model de geaca polivalenta. Poate sa fie foarte sic si foarte glamour, dar si foarte casual sau cool, in functie de cum alegi sa o porti si sa o accesorizezi. Este deci indemodabila si glamour si te ajuta sa te simti in largul tau, confortabila dar si cea mai eleganta, mai sexy sau mai increzatoare.

In nuante foarte inchise sau cu un model prespalat, slim fit sau oversize, cu broderii sau dantela,gecile de dama sunt piese vestimentare care nu se demodeaza niciodata.

geaca blugi dama

DETALII / COMANDA ONLINE

Geaca de blugi dama din colectia Desigual. Model neizolat confectionat din denim. Geaca are incheiere cu nasturi si buzunare oblice. Maneci cu mansete incheiate,cusaturi decorative, finisaje decorative. Marginea de jos nefinisata.

Geaca de blugi in nuante inchise

Mai sobra si mai autentica, geaca de blugi in nuante inchise este un model de geaca care vine cu un plus de rock and roll din oficiu pentru toate tinutele. Dar care arata de minune alaturi de geaca de dantela, de pantofi fara toc si de cele mai fine bijuterii in nuante de auriu.

Geaca de blugi alba

Geaca de blugi alba este cea mai feminina geaca. Este rezervata cel mai adesea tinutelor estivale. Dar asta nu inseamna ca nu o poti purta alaturi de o camasa de blugi, de o pereche de blugi prespalati si de o pereche de pantofi in nuante de auriu sau de argintiu.

geaca de dama

Pret: 179 lei

Geaca de blugi cu un model tip patchwork. Un model de geaca foarte trendy in anii ’90, geaca de blugi cu aplicatii de materiale revine in forta in anul 2023. Va arata cel mai bine alaturi de piese vestimentare mai clasice sau mai sobre precum o pereche de pantaloni slim in nuante de alb si de un top cu gulerul rotund.

Geaca de blugi couture

Cu un model ca de kimono sau army, fara maneci sau cu insertii de broderii si dantela, geaca de blugi ia in anul 2023 cele mai frumoase aluri. Cele brodate cu fire in nuante de auriu sunt cu siguranta cele mai frumoase. Se adapteaza de minune tuturor tendintelor creative si ofera cea mai atragatoare diversitate. Nu e deci de mirare ca este un veritabil must have din garderoba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *