Pantaloni, Shopping

Cele mai trendy modele de blugi in 2017

blugi rupti dama

Blugii sunt de foarte multa vreme piesele vestimentare must have din dressingul oricarei fashioniste inraite.Sunt cei care se pot purta in orice circumstante, in orice moment al zilei sau al anului. In plus, piesele tale vestimentare fetis din dressing sunt cele care evolueaza an dupa an in voia tendintelor.

Care sunt insa cele mai trendy modele de blugi de adoptat in 2017?

Blugii slim

La fel ca in fiecare an sau fiecare sezon, blugii slim sunt in cap de lista, fiind cele mai in voga modele de blugi de adoptat.Sunt veritabili clasici din garderoba, o valoare sigura care se pot adopta foarte usor si care se pot purta la fel de usor la orice piesa vestimentara.

In acest an insa poti miza pe modele de blugi slim cu revere sau cu franjuri la nivelul gleznelor pentru a obtine cele mai frumoase tinute moderne si casual in acelasi timp.

Blugii evazati

Cele care adora stilul retro se vor bucura foarte mult cu siguranta.Blugii evazati sunt modele de blugi foarte in voga de ceva vreme, cei care te vor ajuta sa ai un minunat look seventies.In anul 2017 cele mai fumoase modele insa sunt cele in nuante inchise.

Dar care sunt cele mai frumoase modele pe care poti miza? Pe cele cu talia inalta si cu nasturi care ne duc cu gandul la uniforma marinarilor.Sunt cele mai sic modele de blugi care arata cel mai bine alaturi de pantofi cu platforma sau de sandale.

Blugii mom

Iata modelele de blugi care te vor duce cu gandul la adolescenta si care te vor ajuta sa ai un minunat look nineties, foarte in voga in acest an de altfel.In mod oficial, sunt cei mai trendy blugi ai momentului.Modelele usor prespalate si putin destroy sunt un veritabil must have.

In plus, arata cel mai bine alaturi de o pereche cool de bascheti.Cu talia lor evazata si o croiala tip tigareta, sunt cei care te vor ajuta sa ai un look vintage minunat.

blugi rupti dama

Blugii patchwork

Nu stii insa despre ce este vorba?Despre blugii cu aplicatii de materiale, inspirati din anii ’70 care sunt deja in voga de cateva sezoane.Tendinta suprapunerilor si a amestectului de materiale si de texturi se pare ca este din ce in ce mai in voga.Un plus de fantezie cu alte cuvinte pentru cea mai atemporala piesa vestimentara din dressing.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *