Parfumuri, Shopping

Apa de parfum Dior Addict

parfum dior addict

Apa de parfum Dior Addict

Dior Addict este unul dintre cele mai renumite parfumuri Dior si de ani de zile unul dintre cele mai bune 10 parfumuri pentru femei. Parfumul Dior Addict este o creatie a lui Thierry Wasser, parfumier sef la Guerlain.

Addict este un parfum intens cu esente orientale, puternic imbogatit cu opulenta radianta a unui buchet de flori albe. Esenta sofisticata a petalelor de regina noptii ofera o nota de mister la aceasta compozitie ce are in notele de baza vanilie.

parfum dior addict

PRET: 429 lei

Apa de parfum Dior Addict pentru femei – 100 ml

Iasomia se alatura florilor de portocal si trandafir bulgaresc pentru a crea un puternic buchet floral ce formeaza compozitia acestui parfum senzational. Lemnul de santal ramane in fundal, dar joaca un rol important in compozitie, aroma sa contribuie la persistenta parfumului pe piele.

Notele de varf sunt: Frunze de Mandarin si Flori de Dud
Notele de mijloc: Flori de portocal, Trandafir, Iasomie si Cereus inflorit noaptea
Notele de baza sunt: Lemn de santal, Boabe de Tonka si Vanilie

note parfum

Sticla este de culoare albastru inchis si misterios, cu o forma dreptunghiulara destul de simpla si inalta.

Numele parfumului sugerează efectul pe care acesta îl are, nu numai asupra celor care aleg să îl poarte, ci și asupra celor care îi simt aroma seducătoare: parfumul Addict este un parfum care creează dependență, datorită notelor sale oriental-florale.

Asemenea creațiilor vestimentare care a adus faimă casei Dior, parfumul Christian Dior Addict poate fi și el considerat o piesă de nelipsit din garderoba unei femei moderne, provocând dependență cu fiecare purtare. Sticluța parfumului exprimă, prin forma sa delicată, subtilitatea aromei și caracterul ei prețios. Imponderabilă, transparentă și cu reflexe de o culoare intensă, sticluța este o reflexie fidelă a conținutului ei.

Plin de imaginație, senzual și cu o aromă delicioasă, conferită de notele care îl compun, parfumul Christian Dior Addict Apă de Parfum este un adevărat accesoriu oflactiv, potrivit pentru a fi purtat zi de zi. O aromă sinceră, proaspătă și îmbietoare formează amprenta acestui parfum dedicat tuturor femeilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *