Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Kit 10 culori oje semipermanente

Acest set de oje semipermanente contine oricare 10 culori la alegere.Culorile foarte pigmentate asigura o acoperire perfecta atat pe unghiile naturale, cat si pe unghiile artificiale.Luciu puternic care nu se estompeaza in timp.

Oja semipermanenta de la Cupio imbina usurinta aplicarii unui lac de unghii cu rezistenta unui gel UV. Ojele permanente asigura o rezistenta de pana la patru saptamani pe unghii.

kit oje semi

Pret: 319 lei – Oricare 10 culori la alegere 15ml

DETALII / CUMPARA ONLINE

Gelurile soak off de la Cupio se usuca la lampa UV in 120 de secunde si la lampa cu led in doar 30 de secunde.Recomandate pentru saloane si pentru acasa.

Mod de aplicare:

1. Se pregateste unghia naturala sau artificiala cu bufferul.

2. Se aplica un strat de Gel Lac de Baza Cupio care se usuca in 30 de secunde la lampa led sau in 120 de secunde la lampa UV.

3. Se aplica un strat de culoare (in functie de preferinte, se pot aplica si doua straturi, dar nu este obligatoriu) care se usuca 30 de secunde la lampa led sau 120 de secunde la lampa UV.

4. Dupa ce s-a uscat culoarea, se aplica un strat de top coat care se usuca la lampa led in 30 de secunde sau la lampa UV  in 120 de secunde.

5. Se degreseaza cu cleaner.

Mod de indepartare:

1. Se pune intr-un recipient sau capsule speciale acetona sau lichid acrylic si se lasa unghia la inmuiat pentru 10-15 minute.

2. Dupa 10-15 minute, se scoate unghia, iar gel lacul se indeparteaza de unghii cu ajutorul unei spatule metalice.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.