Electrocasnice mici, Shopping

Aspirator robot Philips SmartPro FC8810

aspirator robot philips

Din cauza programului foarte incarcat si a lipsei de timp curatenia zilnica a spatiului de locuit este uneori o povara.

Din fericire cei de la Philips vin in ajutorul nostru cu un produs revolutionar care promite sa efectueze curatenia intr-un mod profesional, eliminand si cele mai mici urme de praf sau murdarie.

De regula atunci cand aspiri o camera timpul alocat este undeva in jur de 8 – 10 minute.Cum ar fi sa faci aceasta activitate timp de 90 de minute ?Ei bine aspiratorul robot Philips SmartPro FC8810 poate face acest lucru in locul nostru timp de 90 de minute si o face bine.

Aspiratorul Philips SmartPro FC8810 este cel mai recent robot aspirator de la Philips.Acest aspirator automat te ajuta sa economisi timp si poate efectua curatenia in locul tau chiar si atunci cand tu nu esti acasa.

robot aspirator philips

Datele introduse de utilizator se pot seta pentru un program saptamanal, astfel puteti economisi timpul necesar pentru sesiunea de curatare cu o saptamana in avans.In plus, puteti defini un program diferit pentru fiecare zi in parte.

Bateria reincarcabila incorporata asigura un timp de functionare de o ora si jumatate,atunci cand bateria litiu-ion este epuizata,Philips SmartPro FC8810 se intoarce singur la statia de incarcare, pentru urmatoarea sesiune de incarcare.

Acest produs nou din familia SmartPro poate actiona pe covoare, dar si pe suprafete dure, cum ar fi ceramica, mozaic si chiar parchet.

Carcasa aspiratorului robot Philips este finisata intr-o combinatie de culori negru si titan si masoara 33 cm. in diametru si o inaltime de opt centimetri.

aspirator robot philips

Aspiratorul automat Philips FC8810 este echipat cu sase senzori cu infraroșu, datorita carora se pot detecta si evita cu usurinta obstacole.Detectarea inteligenta a obstacolelor este realizata cu ajutorul a unui total de douazeci de senzori, incluzand senzorii infrarosu de mai sus, un accelerometru si un giroscop.

Depozitul unde este stocat praful, scamele si murdaria are o capacitate de 0,4 litri.

Metoda de curatare consta din trei etape, cu scopul de a realiza o curatenie impecabile de fiecare data.

In primul rand cele doua perii lungi matura murdaria si praful din calea robotului, apoi aspiratorul preia praful cu ajutorul unui motor puternic si in cele din urma, un mod de mop uscat colecteaza cele mai mici particule.

Aspirator robot Philips SmartPro Active FC8810/01  Pret

Pretul aspiratorului robot Philips SmartPro Active FC8810/01 varieaza intre 1.500 si 1.700 lei in functie de magazin.Am gasit o oferta tentanta in acest magazin online  Vezi Detalii

aspirator robot pret

Utilizatorul poate alege din patru moduri diferite de curatare pentru a se potrivi diferitelor zone ale casei si in diferite stadii ale etajelor.Philips SmartPro FC8810 vine echipat cu o telecomanda de control de la distanta.

aspiratoare robot

Accesorii

In interiorul ambalajului exista mai multe accesorii: adaptor de alimentare, un filtru de iesire si doua perii laterale detasabile. Produsul cantareste 1.93 kg si este de 80 mm inaltime si un diametru de 330 mm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *