Pantofi stiletto rosii

Fiecare pantof este unic si fiecare pereche de pantofi comunica cu purtatorul in sensuri diferite.Forma si functia pe care o au pantofii transforma personalitate celei care îi poarta.

Un model de pantofi notoriu si foarte cunoscut sunt Pantofii Stiletto, cunoscuti si sub numele de pantofi cu toc inalt sau pantofi cu toc cui. Aceste modele de pantofi stileto sunt adevarate piese de arta care fascineaza cu frumusetea si complexitatea lor.

pantofii rosii stileto

Exista mai multe motive pentru care este obligatoriu sa ai cel putin o pereche de pantofi stiletto in garderoba.Un motiv este acela ca, tocurile modifica pozitia si forma purtatorului si genereaza automat o schimbare in echilibrul organismului, care scoate in evidenta si ridica sanii.

pantofi stileto rosii

Pantofii cu toc inalt genereaza de asemenea o schimbare de atitudine, inaltimea este legata de o gena dominanta de „tarie si putere asupra altora” prin urmare inaltime tocurilor si postura senzuala generata de pantofii stileto ofera si un sentiment de securitate.Nivelul de vizibilitate este la aceeasi inaltime ca si la barbati, cea ce denota un sentiment de putere si autoritate asupra lor.

stileto rosii

Fiecare pantof denota o personalitate distincta, dar in cazul pantofilor stiletto este de neegalat, acest tip de pantofi ne sugereaza senzualitate si erotism si de asemenea este asociat cu „Femeia Bussines” sau cu o femeie puternica.

pantofi dama rosii

Cum cumpar ?

Click pe modelul dorit si vei fi redirectionat catre un magazin partener ce comercializeaza acesti pantofi stileto.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.