Incaltaminte, Shopping

Pantofi stiletto rosii

pantofi rosii

Fiecare pantof este unic si fiecare pereche de pantofi comunica cu purtatorul in sensuri diferite. Forma si functia pe care o au pantofii transforma personalitate celei care îi poarta.

Un model de pantofi notoriu si foarte cunoscut sunt Pantofii Stiletto, cunoscuti si sub numele de pantofi cu toc inalt sau pantofi cu toc cui. Aceste modele de pantofi stileto sunt adevarate piese de arta care fascineaza cu frumusetea si complexitatea lor.

Exista mai multe motive pentru care este obligatoriu sa ai cel putin o pereche de pantofi stiletto in garderoba. Un motiv este acela ca, tocurile modifica pozitia si forma purtatorului si genereaza automat o schimbare in echilibrul organismului, care scoate in evidenta si ridica sanii.

Pantofii cu toc inalt genereaza de asemenea o schimbare de atitudine, inaltimea este legata de o gena dominanta de „tarie si putere asupra altora” prin urmare inaltime tocurilor si postura senzuala generata de pantofii stileto ofera si un sentiment de securitate. Nivelul de vizibilitate este la aceeasi inaltime ca si la barbati, cea ce denota un sentiment de putere si autoritate asupra lor.

Fiecare pantof denota o personalitate distincta, dar in cazul pantofilor stiletto este de neegalat, acest tip de pantofi ne sugereaza senzualitate si erotism si de asemenea este asociat cu „Femeia Bussines” sau cu o femeie puternica.

Cum cumpar ?

Click pe modelul dorit si vei fi redirectionat catre un magazin partener ce comercializeaza acesti pantofi stileto.

Roşu este culoare pasiuni, aşa că o pereche de pantofi damă piele este o adevărată achiziţie. Aceştia sunt vedete care captivează privirile admirative ale celor din jur. Fie că alegi toc înalt, mediu sau jos, pantofii din piele roşii devin vedete! Îi poţi potrivi cu orice! Nu lăsa imaginaţia să te oprească.

Nu poţi spune că ai o garderobă completă fără o pereche de pantofi damă piele. Sunt eleganţi şi îţi permit să creezi ţinute distinse. Fie că îi foloseşti ca accesorii pentru ţinutele festive, ca vedete ale outfiturilor de club, aceştia sunt must have-uri în pantofar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *