Ceasuri, Shopping

Ceasuri dama Fossil

https://fashionada.ro/wp-content/uploads/2016/01/Ceas Fossil Jacqueline

Atunci cand porti un ceas Fossil multe persoane o sa admire detaliile si designul rafinat al acestui produs.

De la tehnologia folosita si pana la alegerea desig-ului, Ceasurile Fossil reusesc sa scoata in evidenta cele mai noi trenduri din moda actuala, transformand astfel un banal ceas de mana intr-un produs unic, rafinat si elegant.

De ce sa alegi un ceas Fossil :

  • Carcasa din otel inoxidabil
  • Geam din cristal mineral
  • Mecanismele inovatoare – mecanisme Ronda (elvetiene), Seiko sau Miyota
  • Pretul – Pretul ceasurilor Fossil este direct proportional cu calitatea lui
  • Garantia – Ceasurile Fossil au o garantie internationala de 24 luni
  • Sunt foarte rezistente, majoritatea rezista la contactul cu apa.

Am cautat in magazinele online cele mai bune oferte la ceasuri de dama Fossil si am selectat 10 modele irezistibile la preturi avantajoase pe care le poti cumpara online.

Ceas Dama Fossil Jesse 

ceas dama fossilceas fossil

 

 

 

 

 

 

 

 

PRET: 429 lei

DETALII / CUMPARA ONLINE

Ceas de dama Fossil cu mecanism quartz si display analog. Ceasul are carcasa rotunda si bratara din otel inoxidabil si se inchide cu clips. Geam mineral accesorizat cu cristale.

Compania americana fossil a fost fondata in anul 1984 de catre texanul Tom Kartsotis. Produsele marca Fossil s-au impus foarte rapid pe piata in industria accesoriilor fashion, asta si datorita designerilor renumiti care fac parte din echipa.

https://fashionada.ro/wp-content/uploads/2016/01/Ceas Fossil JacquelineFossil Jacqueline

 

 

 

 

 

 

 

 

Ceas Dama Fossil Jacqueline – PRET: 429 lei

DETALII / CUMPARA ONLINE

Ceas dama fossil cu bratara din piele, mecanism quartz si display analog. Carcasa ceasului este realizata din din otel inoxidabil. Se inchide cu catarama si are geam mineral. Produsul este livrat in cutie personalizata, cu manual de utilizare si certificat de garantie.

Ceas dama Fossil Georgia Glitz

ceas fossil georgiaceas georgia glitz

 

 

 

 

 

 

 

 

PRET: 464 lei

DETALII / CUMPARA ONLINE

Ceas de dama fossil cu mecanism quartz si display analog. Ceasul se inchide cu clips si are carcasa rotunda si bratara din otel inoxidabil. Geam: mineral, Etanseitate: 5 ATM, Functii: ora, minut, secunda.

Ceas Dama Fossil Jacqueline ES3435

ceas fossil jacquelinefossil jacqueline

 

 

 

 

 

 

 

 

PRET: 499 lei

DETALII / CUMPARA ONLINE

Ceas de dama Fossil Jacqueline cu mecanism quartz si display analog. Functii: data, ora, minut, secunda. Carcasa rotunda si bratara din otel inoxidabil. Sistem de inchidere cu clips. In prezent compania produce peste 300 de modele de ceasuri Fossil, destinate publicului larg doritor de un ceas clasic si elegant, care sunt comercializate in peste 80 de tari.

Ceas Dama Fossil Georgia

Ceas Fossilfossil georgia

 

 

 

 

 

 

 

 

PRET: 391 lei

DETALII / CUMPARA ONLINE

Ceas dama fossil cu display analog si bratara din piele. Are carcasa rotunda din otel inoxidabil si cadran negru. Dimensiuni carcasa (32 x 8 mm), Latime curea ( 8 mm) Personalizat cu logo.

Ceas Dama Fossil Virginia

 ceas fossil virginiaceas fossil dama

 

 

 

 

 

 

 

 

PRET: 427 lei

DETALII / CUMPARA ONLINE

Ceas de dama cu mecanism quartz si bratara din otel inoxidabil accesorizat cu cristale. Sistem de inchidere cu clips. Geam: mineral- Etanseitate: 5 ATM – Functii: ora, minut, secunda.

Ceas Dama Fossil Chelsey

ceas fossil chelseyceas dama

 

 

 

 

 

 

 

 

PRET: 427 lei

DETALII / CUMPARA ONLINE

Ceas fossil de dama, multifunctional, cu mecanism quartz si display analog. Ceasul are carcasa rotunda din otel inoxidabil si bratara din piele. Se inchide cu catarama. Geam: mineral.

Datorita graficienilor si designerilor care au participat la crearea ambalajul unic al ceasurilor Fossil, aceste „cutii de tabla” sunt vazute de uni ca adevarate piese de colectie ce reusesc sa transmita un mesaj vintage dar si amuzant.

Fossil GeorgiaCeas

 

 

 

 

 

 

 

 

PRET: 389 lei

DETALII / CUMPARA ONLINE

Ceas de dama. Carcasa rotunda din otel inoxidabil. Bratara din piele. Se inchide cu catarama. Geam: mineral. Este personalizat cu logo; Intretinere: se curata cu un material moale. Produsul este livrat in cutie personalizata, cu manual de utilizare si certificat de garantie.

fossil oliveceas

 

 

 

 

 

 

 

 

Ceas Fossil Olive  – PRET: 429 lei

DETALII / CUMPARA

Carcasa rotunda si bratara din otel inoxidabil. Geam: cristal mineral; Functii: ora, minut, secunda, data; Etanseitate: 5 ATM; Diametru carcasa (mm): 28; Latime bratara (mm): 16; Se inchide cu clips; Personalizat cu logo.

Ceas Dama Fossil Jesse 

https://fashionada.ro/wp-content/uploads/2016/01/Ceas Dama Fossil JesseFossil Jesse

 

 

 

 

 

 

 

 

PRET: 607 lei

DETALII / CUMPARA ONLINE

Ceas de dama Fossil cu mecanism quartz si display analog. Are carcasa rotunda din ceramica si bratara din ceramica si otel inoxidabil. Ceasul este accesorizat cu cristale si se inchide cu clips. Produsul este livrat in cutie personalizata, cu manual de utilizare si certificat de garantie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *