Frumusete, Machiaj

Cinci idei de mascara colorate

Se pare ca in noul sezon primavara-vara 2023, rimelul foarte colorat si foarte original, in cele mai puternice nuante, este noul negru. Vazut pe podiumuri la numeroase prezentari de moda, mai ales la cele mai recente, rimelul in nuante foarte vesele de rosu, de albastru, de verde sau chiar de argintiu sau de alb, este cel care iti va sublima privirea in noul sezon.

Cu alte cuvinte, produsul de infrumusetare indispensabil din trusa ta de machiaj se impodobeste cu cele mai frumoase culori, spre marea ta placere sau bucurie. Care sunt cele mai ludice si mai originale nuante de adoptat?

Mascara belumarin. Mascara in nuante de bleumarin este un veritabil must have din trusa de infrumusetare. Foarte apropiat de nuanta de negru te va seduce cu nuantele sau de albastru, punand cel mai bine in valoare un machiaj tip smokey in nuante de gri.

Mascara in nuante de albastru electric. Un « verisor » al rimelului in nuante de bleumarin, rimelul in nuante de albastru electric este cel care va deveni cu siguranta preferatul tau, datorita pigmentilor sai foarte puternici care iti vor sublima privirea si machiajul cat ai zice peste.

Pune cel mai bine in valoare nuantele de fard de gri sau de nude. Albastrul turcoaz este si el o alta alegere electrizanta pentru ochii tai.

Mascara in nuante de violet. Este aliatul de nadejde pentru cele care au ochii in nuante de albastru sau de verde. Se potriveste cel mai bine cu un machiaj nude, in cadrul caruia este vedeta.

Mascara in nuante de alb.Este o noutate in materie de mascara originala. Este un rimel ingenuu si inocent care te va ajuta sa obtii cele mai originale machiaje. Cele mai indraznete dintre voi vor fi incantante cu siguranta datorita originalitatii sale. Se poate aplica doar la extremitati pentru un efect garantat.

Mascara in nuante de rosu. Este cea mai recenta nuanta din categoria rimelurilor colorate si foarte originale. Este o culoare destul de puternica, dificil de purtat. Dar exista si nuante de rosu bordo, ideale de purtat seara alaturi de un machiaj nude, pentru un efect teatral si de surpriza garantat.

Deci daca in primavara aceasta sau in vara ce va veni in curand vrei sa ai gene magnetice, electrice sau o privire inspirata de culorile curcubelui, ai de unde alege. Rimelurile colorate si originale sunt cele care te vor ajuta sa fii cea mai frumoasa si cea mai originala. Genele tale vor deveni un veritabil festival al culorii.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *