Cosmetice, Frumusete

Ingrijirea fetei

creme

Ingrijirea fetei- cremele BB, CC, DD sau EE

Se pare ca literele alfabetului incep sa inspire din ce in ce mai mult lumea cosmeticii si produsele sale de infrumusetare. De cativa ani s-au lansat pe piata cremele BB, CC, DD si chiar EE.

Dar ce ascund in realitate aceste litere ale alfabetului? Care sunt diferentele intre ele si cum poti sa faci cea mai buna alegere?

Produse de ingrijire pentru fata cu diferente subtile. Cremele pentru fata BB, CC, DD sau EE au toate un singur obiectiv- sa hidrateze si sa uniformizeze tenul. Dar sunt cateva diferente intre ele pe care merita sa le afli pentru a face cea mai buna alegere pentru tenul tau.crema bb

Crema BB, crema clasica si pionera in materie

La origine, crema BB, Blemish Balm, o crema anti-imperfectiuni, a fost creata pentru a ajuta pielea sa se cicatrizeze mai usor dupa tratamentele estetice. Este vorba despre o crema hidratanta nuantata, care poate camufla imperfectiunile si roseata care promite un ten uniformizat si stralucitor.

Este ideala pentru femeile pana la 30 de ani care mai au inca acnee sau imperfectiuni ale tenului.

Crema CC, crema corectoare

Este vorba despre Color Correction sau Colour Control, o crema corectoare pigmentata gandita pentru a corecta defectele de culoare ale pielii. Are o formula mai aprofundata decat cea a cremei BB, dar o acoperire mai light si un rezultat mai nude. Nu poate inlocui fondul de ten.

crema cc

Este cea mai buna pentru a uniformiza tenul si poate servi drept baza de machiaj. De la 30 de ani pielea poate suferi din cauza trecerii timpului si poate deveni mai sensibila sau mai grasa. Deci o crema corectoare poate sa fie cea mai buna idee.

Crema DD, crema protectoare

Daily Defense este o crema de zi protectoare care poate hidrata si camufla imperfectiunile si care poate proteja in acelasi timp pielea de agresiunile exterioare. Are un SPF de 30 si o textura fluida, fiind deci cea mai buna alegere pentru un rezultat mai discret. Este deci ideala pentru vara.

Crema EE, cea ma recenta

Ultima venita in familia produselor de ingrijire care au imprumutat literele alfabetului, crema EE sau Energy Enhancer este o crema care stimuleaza aspectul reintinerit al fetei. Pe langa faptul ca aceasta combina toate celelalte proprietati ale cremelor BB, CC sau DD, aceasta ofera o actiune de vitalitate si anti-age, vizand estomparea ridurilor si ameliorarea elasticitatii pielii.

Cu ajutorul ei, pielea va deveni mai stralucitoare. Deci daca vrei sa lupti contra efectelor trecerii timpului sau a unui ten tern este cea mai buna alegere pe care o poti face.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *