Fashion, Tendinte Moda

Colectia de primavara Gucci 2016

fusta tricolor gucci

Milano a fost gazda colectiei Gucci Spring 2016 Ready To Wear, unde casa de moda a prezentat o colectie chic in care apar diverse printuri si nuante caracteristice diferitelor natiuni.

Printre creatiile prezentate pe podium am remarcat si tricolorul printat pe o fusta cu pliuri din satin purtata de modelul Julie Hoomans. Alessandro Michel a atras atentia cu noua colectie de primavara cu piese caleidoscop de paiete, flori brodate pe satin si accesorii.

fusta tricolor gucci

colectia primavara gucci

Rochiile lungi sunt vedetele acestei parade colorate.Fuste plisate, transparenta senzuala si multe imprimeuri florale atractive.

gucci 2016

Daca esti un pasionata de hainele Gucci, atunci este locul potrivit pentru a adauga garderobei tale stil si eleganta cu o varietate de rochii si fuste Gucci.

rochii gucci

Tendinta retro se reflectata in imprimeuri abstracte printate pe haine masculine,pantaloni,sacouri si cravate.

haine gucci

Desigur nu putem trece cu vederea accesoriile, pur si simplu fascinante: sandale cu platformama, sandale romane, pantofi cu toc si genti extravagante de lux.

fuste-gucci-2016

Daca iti doresti o geanta Gucci care sa atraga toate privirile, atunci acest site care ofera o reducere de pana la 40{5659ca7623e21baa1a9d647e81f5b7ceaeabd3fba98687dd66bb1d6794e020b6} la Genti de Lux Gucci este locul potrivit –

Gucci 2016

sursa foto: wwd.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *