Genti, Shopping

Genti PRADA

Prada este fara indoiala unul dintre cele mai recunoscute nume din moda. Cand spunem Prada spunem de fapt eleganta si lux, o companie care a inceput ca o afacere de familie a devenit astazi un nume celebru recunoscut pe plan international.

Prada este o companie italiana care a fost fondata in anul 1913 la Milano sub numele de „Fratelli Prada” creatorul sau Mario Prada a fost implicat initial  in fabricarea si vanzarea de pungi, valize si pantofi.

In timp compania a inceput sa se specializeze in proiectarea de accesorii, in special genti si bagaje din piele.

Succesul rasunator de care se bucura azi Prada a venit insa mult mai tarziu si anume in 1978, odata cu venirea la conducere a nepoatei lui Mario, Miuccia Prada.

Cu un simt estetic nou si infailibil Miuccia Prada a avut un succes rasunator datorita primei colectii de genti prada „ready-to-wear”, care continea elemente de eleganta deosebite,lini curate si culori de baza imbinate cu tesaturi de lux de inalta calitate.

Daca dispui de o suma intre 5.000 si 10.000 lei si iti doresti o astfel de geanta Prada aflata in prezent la Reducere, atunci poti cumpara una din .

Deja in ani 90 Prada era printre cele mai importante branduri de moda din lume. In 1992, Miuccia a creat brandul Miu Miu, care vizează publicul mai tanar.

Aceasta colectie Prada a avut forme mai lejere, culori de pamant, dar pastrand intotdeauna o calitate deosebita specifica accesorililor de lux.

Gentile din imaginile de mai sus se pot cumpara online de aici:

Poşeta este un accesoriu deci trebuie să îţi pună în valoare stilul, să te ajute să te exprimi. În acelaşi timp trebuie să completeze în mod natural orice ţinută. Vrei să fii casual cu pantofi sport, pantaloni leggins şi tricou cu imprimeu, alege o geantă compatibilă.

Vrei să te bucuri de avantajele unei poşete la serviciu, alege materiale fine, calitativ și finisaje perfect executate. Vrei să impresionezi, să creezi ţinute puternice care să îţi asigure statutul bine meritat. Alege poşete care se remarcă, dar care pot fi asociate cu pantofi cu toc înalt, rochii drepte şi pantaloni ţigaret.

Vrei mai mult? Vrei eleganță alege o poşetă damă realizată din piele, cu siguranţă vei descoperi piesa care te pune în valoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *