Dieta de 90 de Zile, Diete

Dieta de 90 zile

Dieta disociata

Dieta de 90 zile iti promite pierderea a 15 kg in 3 luni. Nutritionistii, afirma ca, aceasta dieta are ca scop „reprogramarea” metabolismului. Se considera ca, metabolismul are memorie, astfel daca tinem o dieta timp de 2 saptamani, organismul va reveni usor la greutatea initiala.Dieta disociata

Dieta disociata de 90 zile, previne acest efectul de yo-yo, obligand organsimul sa se mentina la greutatea dorita.

Aceasta dieta disociata de 90 zile este una dintre cele mai echilibrate din punct de vedere nutritional. Aceasta dieta de slabit propune consumul a unei singure clase de alimente pe zi.

Astfel in prima zi vei consuma proteine, in cea de-a doua legume, in ziua a treia este recomandat sa conumati carbohidrati iar intr-a patra zi fructe.

Acest program se va repeta in cele 90 zile, fara a schimba ordinea initiala.

Micul dejun este acelasi in fiecare zi, fiind recomandate fructele si iaurtul slab, ce iti vor oferi energia necesara unei zile de munca.

In zilele destinate consumului de produse proteice la pranz puteti consuma carne de pui sau vita, fiarta, la gratar sau cuptor, oua sau branza, supa dar fara taitei.

La cina este recomandat sa consumati aceleasi alimente insa intr-o cantitate mai mica.Cand trebuie sa consumati legume, pranzul poate fi constituit din orice fel de legume, fierte, la gratar sau sub forma de salata pe care le puteti condimenta dupa bunul gust.

La cina alegeti acelasi meniu.In ziua destinata alimentelor cu un continut ridicat in carbohidrati, la pranz puteti consuma paste, soia, diferite produse de patiserie.

Cina puteti sa v-o indulciti cu o cupa de inghetata si o felie de ciocolata cu un procent ridicat de cacao.

Cand vine vremea sa consumati fructe, alegeti orce fruct va place, in cantitatea dorita. Nu exista niciun fel de restrictie privind cantitatea sau orele la care trebuie consumate.

Dieta disociata de 90 zile, aduce echilibrul in viata ta, ajutandu-va sa eliminati toxinele si radicalii liberi ce va intoxica organsimul si mai ales sa scapati de kg in plus.

Atentie !

Dietele si sfaturile prezentate pe acest site nu reprezinta servicii medicale si nu inlocuiesc recomandarile medicului. In orice problema de sanatate ce necesita un diagnostic sau tratament medical, va recomandam sa apelati la servicii medicale specializate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *