Horoscop

Horoscop Varsator

In luna ianuarie 2016 cei din zodia Varsator vor avea parte de o mulțime de oportunități în ceea ce privește viata profesionala, asta pentru că Mercur, este in exaltare si confera o gandire care uneori tinde catre inteligenta geniala.

horoscop varsator

Soarele va tranzita taramul varsatorului incepand cu a treia decada a lunii ianuarie si va avea o influență pozitivă asupra vieții celor din Varsator.

Cu toate aceste influente pozitive nativul acestui semn se va confrunta si cu mici provocari in aceasta perioada.

Exista sanse ca, Mercur și Soarele sa intre in imposibilitatea de a proteja nativul varsator si este posibil să apară o scădere bruscă a influenței pozitive din partea celor doua obiecte cerești.

Practic, nu este nimic în neregulă cu asta, dar de îndată ce vei simti un declin în energia pozitiva (și veți simți cu siguranță), trebuie să reduci imediat ritmul de lucru în scopul de a evita eventualele neînțelegeri legate de faptul că la momentul crucial este posibil sa nu ai destulă putere pentru a finaliza proiectul cel mai important.

În general luna ianuarie 2016 pe plan profesional va fi o perioada pozitiva, vibranta, dinamica și de succes pentru varsator.

Dacă aveți propria afacere sau sunteti responsabil de mai multe persoane, nu lasati subordonații dvs. la „relanti” nici macar pentru câteva ore.Puteți verifica în mod neașteptat activitatea lor pentru a va asigura că mediul lor de lucru și activitatea rămâne la nivelul corespunzător, până la debutul decadei a treia din luna ianuarie.

În ceea ce privește relațiile personale pentru varsator in ianuarie 2016 toate resursele vitale vor fi orientate către sfera profesionala și asta va cauza unele mici probleme în familie.

Comunicarea este arma principală,explica totul cu calm si ofera exemple clare și argumente puternice, asta deoarece este putin probabil ca vei fi capabil sa gasesti soluții individuale.

În orice caz pe termen scurt, evitați deciziile pripite bazate pe emoții.Influența lui Marte care va fi în general favorabila pentru tine, poate coopera cu emanatiile negative din Pluto și apoi o simpla ceartă în familie poate deveni cu ușurință cauza unui conflict mult mai serios.

Deci, se recomanda să fii calm și atent, chiar dacă acest lucru iti consuma o mulțime de energie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *